Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Oksekød med svampe og græskar — og bearnaisecreme

(baseret på 19 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g portobello svampe
½ græskar 
1 spsk syltede grønne peberkorn
1 spsk æbleeddike
1 spsk olie
500 g kartofler
2 ribeye bøffer a ca. 150 g
4 skiver panchetta/tørsaltet bacon
1 stilk estragon
Salt og peber
Bearnaisecreme:
1 dl creme fraiche 18 %
½ dl mayo - let
2 tsk hvidvinseddike
Estragon – 1-2 stilke
½ tsk groft salt

Ingredienser

300 g portobello svampe
3/4 græskar 
1½ spsk syltede grønne peberkorn
1½ spsk æbleeddike
1½ spsk olie
750 g kartofler
3 ribeye bøffer a ca. 150 g
6 skiver panchetta/tørsaltet bacon
2 stilke estragon
Salt og peber
Bearnaisecreme:
1½ dl creme fraiche 18 %
3/4 dl mayo - let
3 tsk hvidvinseddike
Estragon – 2-3 stilke
½ tsk groft salt

Ingredienser

400 g portobello svampe
1 græskar 
2 spsk syltede grønne peberkorn
2 spsk æbleeddike
2 spsk olie
1000 g kartofler
4 ribeye bøffer a ca. 150 g
8 skiver panchetta/tørsaltet bacon
2 stilke estragon
Salt og peber
Bearnaisecreme:
2 dl creme fraiche 18 %
1 dl mayo - let
1½ spsk hvidvinseddike
Estragon – 3-4 stilke
1 tsk groft salt

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader alm. ovn. Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  2. Vask græskarskallen og fjern kerner. Skær græskaret i tern a 2x2 cm. Kom svampe og græskar i et rummeligt fad sammen med peberkorn og vend det rundt med olie og æbleeddike.
  3. Kog kartoflerne i vand så det lige dækker tilsat ½ tsk salt i ca. 15 min. Hæld vandet fra.
  4. Skær kødet ud så hver bøf deles i 3-4 stykker. Fordel i fadet ovenpå svampe og græskar. Læg panchetten over kødet og pluk bladene af estragon stilken og fordel øverst i fadet. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter. Lav imens bearnaisecremen.
  5. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise. Tilsæt eddike. Pil estragonbladene af stilkene og hak dem fint. Kom det i cremen og smag til med salt.
  6. Server retten med bearnaisecreme og kogte kartofler.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader alm. ovn. Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  2. Vask græskarskallen og fjern kerner. Skær græskaret i tern a 2x2 cm. Kom svampe og græskar i et rummeligt fad sammen med peberkorn og vend det rundt med olie og æbleeddike.
  3. Kog kartoflerne i vand så det lige dækker tilsat ½ tsk salt i ca. 15 min. Hæld vandet fra.
  4. Skær kødet ud så hver bøf deles i 3-4 stykker. Fordel i fadet ovenpå svampe og græskar. Læg panchetten over kødet og pluk bladene af estragon stilken og fordel øverst i fadet. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter. Lav imens bearnaisecremen.
  5. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise. Tilsæt eddike. Pil estragonbladene af stilkene og hak dem fint. Kom det i cremen og smag til med salt.
  6. Server retten med bearnaisecreme og kogte kartofler.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader alm. ovn. Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  2. Vask græskarskallen og fjern kerner. Skær græskaret i tern a 2x2 cm. Kom svampe og græskar i et rummeligt fad sammen med peberkorn og vend det rundt med olie og æbleeddike.
  3. Kog kartoflerne i vand så det lige dækker tilsat 1 tsk salt i ca. 15 min. Hæld vandet fra.
  4. Skær kødet ud så hver bøf deles i 3-4 stykker. Fordel i fadet ovenpå svampe og græskar. Læg panchetten over kødet og pluk bladene af estragon stilken og fordel øverst i fadet. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter. Lav imens bearnaisecremen.
  5. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise. Tilsæt eddike. Pil estragonbladene af stilkene og hak dem fint. Kom det i cremen og smag til med salt.
  6. Server retten med bearnaisecreme og kogte kartofler.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3273 kJ (782 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 709 169 22
Kulhydrat 768 184 23
Fedt 1796 429 55

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Ovnretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu