Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
VegetarRet

Veggie wok med nudler

Ingredienser

75 g / ½ pose veggie bites – økologisk
125 g nudler
2½ dl grøntsagsbouillon (af ½ terning)
1 spsk olie
½ rødløg
3/4 broccoli
1 peberfrugt
1 forårsløg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
2 spsk sojasauce
1 spsk honning
Peber

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

110 g / 3/4 pose veggie bites – økologisk
175 g nudler
3 dl grøntsags bouillon (1 terning+3 dl kogende vand)
1½ spsk olie
3/4 rødløg
1 broccoli
1 peberfrugt
1 forårsløg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
300 g gulerødder
3 spsk sojasauce
1 spsk honning
Peber


 

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

150 g / 1 pose veggie bites – økologisk
250 g nudler
5 dl grøntsags bouillon (1 terning+5 dl kogende vand)
2 spsk olie
1 rødløg
1½ broccoli
2 peberfrugter
2 forårsløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
400 g gulerødder
4 spsk sojasauce
2 spsk honning
Peber


 

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt veggie bites og lad dem trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli og del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Sæt en gryde med rigeligt vand over, tilsæt ½ tsk salt når vandet koger og kog nudlerne 3 min. uden låg. Skyl herefter nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm en wokgryde eller sautérpande op med lidt olie ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites over i en skål og gem bouillonen.
  5. Steg veggie bidderne på alle sider til de er gyldne, tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit imens forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt veggie bites og lad dem trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli og del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Sæt en gryde med rigeligt vand over, tilsæt ½ tsk salt når vandet koger og kog nudlerne 3 min. uden låg. Skyl herefter nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm en wokgryde eller sautérpande op med lidt olie ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites over i en skål og gem bouillonen.
  5. Steg veggie bidderne på alle sider til de er gyldne, tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit imens forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt veggie bites og lad dem trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli og del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Sæt en gryde med rigeligt vand over, tilsæt ½ tsk salt når vandet koger og kog nudlerne 3 min. uden låg. Skyl herefter nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm en wokgryde eller sautérpande op med lidt olie ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites over i en skål og gem bouillonen.
  5. Steg veggie bidderne på alle sider til de er gyldne, tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit imens forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2155 kJ (515 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 561 134 26
Kulhydrat 1214 290 56
Fedt 380 91 18

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu