Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Veggie wok med nudler

(baseret på 36 kunders bedømmelse)

Ingredienser

75 g veggie bites
125 g nudler
2½ dl grøntsagsbouillon
- (½ terning + 2½ dl vand)
Olie
Salt
½ rødløg
3/4 broccoli
1 peberfrugt
1 forårsløg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
2 spsk sojasauce
1 spsk honning



Ingredienser

110 g veggie bites
175 g nudler
3 dl grøntsags bouillon
- (1 terning+3 dl vand)
Olie
Salt
3/4 rødløg
1 broccoli
1 peberfrugt
1 forårsløg
1½ fed hvidløg
300 g gulerødder
3 spsk sojasauce
1 spsk honning




Ingredienser

150 g veggie bites
250 g nudler
5 dl grøntsags bouillon
- (1 terning+5 dl vand)
Olie 
Salt
1 rødløg
1½ broccoli
2 peberfrugter
2 forårsløg
2 fed hvidløg
400 g gulerødder
4 spsk sojasauce
2 spsk honning




Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs terningen og tilsæt veggie bites. Lad trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Kog nudlerne 3 min. uden låg i letsaltet vand. Skyl nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm lidt olie på en pande ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites, gem bouillonen.
  5. Steg veggie bites på alle sider til de er gyldne. Tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs terningen og tilsæt veggie bites. Lad trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Kog nudlerne 3 min. uden låg i letsaltet vand. Skyl nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm lidt olie på en pande ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites, gem bouillonen.
  5. Steg veggie bites på alle sider til de er gyldne. Tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog vand til bouillon, opløs terningen og tilsæt veggie bites. Lad trække ca. 5 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i tynde skiver på skrå. Pil løg, halvér og skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Pil hvidløg.
  3. Kog nudlerne 3 min. uden låg i letsaltet vand. Skyl nudlerne kort i koldt vand.
  4. Varm lidt olie på en pande ved høj varme. Hæld bouillonen fra veggie bites, gem bouillonen.
  5. Steg veggie bites på alle sider til de er gyldne. Tilsæt gulerod, broccoli, løg og peberfrugt og steg videre 2-3 min. Vend jævnligt i det. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  6. Tilsæt soja, honning og presset hvidløg, rør godt rundt og tilsæt lidt af bouillonen så du får den konsistens du ønsker. Bland med de kogte nudler og top med forårsløg.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2155 kJ (515 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 561 134 26
Kulhydrat 1214 290 56
Fedt 380 91 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med pasta Vegetar-opskrifter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu