Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Risotto med svampe og spinat

(baseret på 100 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g risottoris
½ dl hvidvin
6 dl bouillon
- (1 terning+ 6 dl kogende vand)
1 skalotteløg
2 fed hvidløg 
Olie
200 g markchampignon
75 g babyspinat
Skal af ½ citron
½ pose revet parmesan
Peber
Groft brød

Ingredienser

300 g risottoris
3/4 dl hvidvin
9 dl bouillon
- (2 terninger+ 9 dl kogende vand)
1 skalotteløg
3 fed hvidløg 
Olie
300 g markchampignon
100 g babyspinat
Skal af 3/4 citron
3/4 pose revet parmesan
Peber
Groft brød

Ingredienser

400 g risottoris
1 dl hvidvin
1,2 l bouillon
- (2 terninger+ 1,2 l kogende vand)
2 skalotteløg
4 fed hvidløg
Olie
400 g markchampignon
150 g babyspinat
Skal af 1 citron
1 pose revet parmesan
Peber
Groft brød

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hvidløg, hak fint. Kog vand til bouillonen.
  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilsæt hvidvin og lad koge ind.
  3. Opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt bouillonen til risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind så væden opsuges af risene ved medium varme,  ca. 20 min.
  4. Rens svampene, skær i skiver. Steg svampene på en stor pande i lidt olie 5-6 min. 
  5. Skyl og tør spinat. Tjek risene om de er ved at være færdige, de skal stadig have lidt bid. Tilsæt de ristede svampe til risene og vend godt rundt, tilsæt mere bouillon eller kogende vand hvis risottoen bliver for tyk. 
  6. Lun brødene på en brødrister eller i ovn.
  7. Tilsæt spinat, vend rundt til den falder sammen. Vend osten i til sidst og riv citronskal over.
  8. Servér risottoen rygende varm med et pift peber og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hvidløg, hak fint. Kog vand til bouillonen.
  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilsæt hvidvin og lad koge ind.
  3. Opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt bouillonen til risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind så væden opsuges af risene ved medium varme, ca. 20 min.
  4. Rens svampene, skær i skiver. Steg svampene på en stor pande i lidt olie 5-6 min.
  5. Skyl og tør spinat. Tjek risene om de er ved at være færdige, de skal stadig have lidt bid. Tilsæt de ristede svampe til risene og vend godt rundt, tilsæt mere bouillon eller kogende vand hvis risottoen bliver for tyk.
  6. Lun brødene på en brødrister eller i ovn.
  7. Tilsæt spinat, vend rundt til den falder sammen. Vend osten i til sidst og riv citronskal over.
  8. Servér risottoen rygende varm med et pift peber og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hvidløg, hak fint. Kog vand til bouillonen.
  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilsæt hvidvin og lad koge ind.
  3. Opløs bouillonterningen i det kogende vand. Tilsæt bouillonen til risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind så væden opsuges af risene ved medium varme, ca. 20 min.
  4. Rens svampene, skær i skiver. Steg svampene på en stor pande i lidt olie 5-6 min.
  5. Skyl og tør spinat. Tjek risene om de er ved at være færdige, de skal stadig have lidt bid. Tilsæt de ristede svampe til risene og vend godt rundt, tilsæt mere bouillon eller kogende vand hvis risottoen bliver for tyk.
  6. Lun brødene på en brødrister eller i ovn.
  7. Tilsæt spinat, vend rundt til den falder sammen. Vend osten i til sidst og riv citronskal over.
  8. Servér risottoen rygende varm med et pift peber og lunt brød.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Risretter Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu