Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Kartoffelporre suppe med baconknas

(baseret på 93 kunders bedømmelse)

Ingredienser

800 g kartoffelporre suppe  (indeholder hønse- og oksebouillon)
75 g bacon i tern
2 skiver rugbrød
100 g snittet kålmix

Ingredienser

1200 g kartoffelporre suppe (indeholder hønse- og oksebouillon)
100 g bacon i tern
3 skiver rugbrød
150 g snittet kålmix

Ingredienser

1600 g kartoffelporre suppe (indeholder hønse- og oksebouillon)
150 g bacon i tern
4 skiver rugbrød
200 g snittet kålmix

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader over-under varme.
  2. Skær rugbrød i tern. Bland det med baconen. Kom rugbrød-bacon blandingen på en bageplade med bagepapir og bag ca. 10-15 min. i ovnen til det er sprødt.
  3. Kom suppen i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre ca. 10 min. til suppen er gennemvarm.
  4. Server suppen med baconknas og kålmix som drys.

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader over-under varme.
  2. Skær rugbrød i tern. Bland det med baconen. Kom rugbrød-bacon blandingen på en bageplade med bagepapir og bag ca. 10-15 min. i ovnen til det er sprødt.
  3. Kom suppen i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre ca. 10 min. til suppen er gennemvarm.
  4. Server suppen med baconknas og kålmix som drys.

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader over-under varme.
  2. Skær rugbrød i tern. Bland det med baconen. Kom rugbrød-bacon blandingen på en bageplade med bagepapir og bag ca. 10-15 min. i ovnen til det er sprødt.
  3. Kom suppen i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre ca. 10 min. til suppen er gennemvarm.
  4. Server suppen med baconknas og kålmix som drys.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2445 kJ (584 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 466 111 19
Kulhydrat 772 185 32
Fedt 1207 288 49

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu