Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Sicilianske kødboller i tomat sauce

(baseret på 131 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g sicilianske kødboller i tomat sauce
250 g spaghetti fuldkorn
Revet ost
40 g babyspinat
Citron

Ingredienser

1000 g sicilianske kødboller i tomat sauce
375 g spaghetti fuldkorn
Revet ost
60 g babyspinat
Citron

Ingredienser

1400 g sicilianske kødboller i tomat sauce
500 g spaghetti fuldkorn
Revet ost
75 g babyspinat
Citron

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til spaghettien og kog den ca. 10 min. – den skal være al dente – dvs have lidt bid.
  2. Kom kødbollerne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 10  min. til bollerne er gennemvarme.
  3. Skyl babyspinat. Skær citronen i både.
  4. Server de sicilianske kødboller i tomatsauce med spaghetti, babyspinat, citronbåde og drys med revet ost.

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til spaghettien og kog den ca. 10 min. – den skal være al dente – dvs have lidt bid.
  2. Kom kødbollerne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 10  min. til bollerne er gennemvarme.
  3. Skyl babyspinat. Skær citronen i både.
  4. Server de sicilianske kødboller i tomatsauce med spaghetti, babyspinat, citronbåde og drys med revet ost.

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til spaghettien og kog den ca. 10 min. – den skal være al dente – dvs have lidt bid.
  2. Kom kødbollerne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 10  min. til bollerne er gennemvarme.
  3. Skyl babyspinat. Skær citronen i både.
  4. Server de sicilianske kødboller i tomatsauce med spaghetti, babyspinat, citronbåde og drys med revet ost.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3218 kJ (769 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 700 167 22
Kulhydrat 1617 386 50
Fedt 901 215 28

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu