Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Butter chicken med ris og naanbrød

(baseret på 147 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g butter chicken
200 g brune basmati ris
Naanbrød
Pinjekerner
Koriander

Ingredienser

900 g butter chicken
300 g brune basmati ris
Naanbrød
Pinjekerner
Koriander

Ingredienser

1200 g butter chicken
400 g brune basmati ris
Naanbrød
Pinjekerner
Koriander




Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i ca. 25 min. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Kom butter chicken i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt.
  3. Varm naanbrød på brødristeren, eller alternativt i ovnen et par minutter.
  4. Rist pinjekernerne på en varm, tør pande til de er gyldne.
  5. Hak koriander groft og drys det over retten. Server butter chicken med brune ris, naanbrød og pinjekerner. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat 1 tsk salt i ca. 25 min. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Kom butter chicken i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt.
  3. Varm naanbrød på brødristeren, eller alternativt i ovnen et par minutter.
  4. Rist pinjekernerne på en varm, tør pande til de er gyldne.
  5. Hak koriander groft og drys det over retten. Server butter chicken med brune ris, naanbrød og pinjekerner.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i ca. 25 min. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Kom butter chicken i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Varm naanbrød på brødristeren, eller alternativt i ovnen et par minutter.
  4. Rist pinjekernerne på en varm, tør pande til de er gyldne.
  5. Hak koriander groft og drys det over retten. Server butter chicken med brune ris, naanbrød og pinjekerner.

Næringsindhold pr. person

Energi: 5698 kJ (1362 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 813 194 14
Kulhydrat 2263 541 40
Fedt 2622 627 46

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu