Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Korma kylling med bulgur — og raita

(baseret på 105 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g korma kylling
175 g bulgur
Raita:
1 dl græsk yoghurt
½ agurk
Mynte
½ tsk spidskommen
Salt og peber
Saft af ½ lime 

Ingredienser

1000 g korma kylling
275 g bulgur
Raita:
1½ dl græsk yoghurt
1 agurk
Mynte
¾ tsk spidskommen
Salt og peber
Saft af ¾ lime

Ingredienser

1400 g korma kylling
350 g bulgur
Raita:
2 dl græsk yoghurt
1 agurk
Mynte
1 tsk spidskommen
Salt og peber
Saft af 1 lime

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog bulguren i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk. salt 10-12 min. under låg for svag varme. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Skyl og riv agurk, pres væsken ud. Skyl, tør og hak mynteblade. Pres saft fra lime.
  4. Bland agurk, hakket mynte, spidskommen og limesaft i den græske yoghurt til raita, smag til med salt og peber.
  5. Server korma kylling med bulgur og raita.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog bulguren i en gryde med 5 dl vand tilsat ½ tsk. salt 10-12 min. under låg for svag varme. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Skyl og riv agurk, pres væsken ud. Skyl, tør og hak mynteblade. Pres saft fra lime.
  4. Bland agurk, hakket mynte, spidskommen og limesaft i den græske yoghurt til raita, smag til med salt og peber.
  5. Server korma kylling med bulgur og raita.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog bulguren i en gryde med 7 dl vand tilsat ½ tsk. salt 10-12 min. under låg for svag varme. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Skyl og riv agurk, pres væsken ud. Skyl, tør og hak mynteblade. Pres saft fra lime.
  4. Bland agurk, hakket mynte, spidskommen og limesaft i den græske yoghurt til raita, smag til med salt og peber.
  5. Server korma kylling med bulgur og raita.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2936 kJ (702 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 655 157 22
Kulhydrat 1236 295 42
Fedt 1045 250 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu