Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetEksotisk

Lynstegte wokstrimler med wasabi — og marinerede peberfrugter

(baseret på 396 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
1 tsk olie
Kartoffelpuré 
2-3 bagekartofler
2 spsk olie
10 g smør
1 tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
2 peberfrugter
1 løg
½ spsk olie
½ spsk citronsaft 
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
1 tsk olie
Kartoffelpuré 
2-3 bagekartofler
2 spsk olie
10 g smør
1 tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
2 peberfrugter
1 løg
½ spsk olie
½ spsk citronsaft 
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
1½ tsk olie
Kartoffelpuré
4 bagekartofler 
3 spsk olie
15 g smør
1½ tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
2 peberfrugter
1 løg
3/4 spsk olie
3/4 spsk citronsaft
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
1½ tsk olie
Kartoffelpuré
4 bagekartofler
3 spsk olivenolie
15 g smør
1½ tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
2 peberfrugter
1 løg
3/4 spsk olie
3/4 spsk citronsaft
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
2 tsk olie
Kartoffelpuré 
5 bagekartofler
3-4 spsk olie
20 g smør 
2 tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter 
4 peberfrugter
1 løg 
1 spsk olie 
1 spsk citronsaft 
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

750 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
2 tsk olie
Kartoffelpuré
5 bagekartofler
3-4 spsk olie
20 g smør
2 tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
4 peberfrugter
1 løg
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

750 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt & peber
3 tsk olie
Kartoffelpuré 
7 bagekartofler
6 spsk olie
30 g smør
3 tsk wasabi (stærk)
Marinerede peberfrugter
4 peberfrugter
1-2 løg
1½ spsk olie
1½ spsk citronsaft 
Frisk basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra, når de er helt møre og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra, når de er helt møre og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra når de er helt møre, og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 minutter. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min.. Smag blandingen til med salt og peber. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme. 
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

 Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra, når de er helt møre og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra når de er helt møre, og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min.. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min.. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra, når de er helt møre og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem i en gryde med vand uden salt. Hæld vandet fra, når de er helt møre og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi. Smag til med salt og peber. Hold kartoffelpuréen lun.
  2. Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både. Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min.ved kraftig varme.
  4. Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2610 kJ (624 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 548 131 21
Kulhydrat 1070 256 41
Fedt 992 237 38

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu