Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Utraditionel burger — med spidskålsgrønt

(baseret på 549 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket okse
1 dl havregryn
½ æg
½ dl vand
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 skalotteløg 
Salt og peber
½ spsk olie
½ spidskål
Dressing
1 spsk grov sennep
1 spsk appelsinsaft
½ spsk olivenolie
Peber
Tørrede tranebær
2 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

450 g hakket okse
1 dl havregryn
½ æg
½ dl vand
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 skalotteløg 
Salt og peber
½ spsk olie
½ spidskål
Dressing
1 spsk grov sennep
1 spsk appelsinsaft
½ spsk olivenolie
Peber
Tørrede tranebær
2 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

450 g hakket okse
1½ dl havregryn
3/4 æg
3/4 dl vand
1½ tsk karry
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1-2 skalotteløg
Salt og peber
3/4 spsk olie
½ spidskål
Dressing
1½ spsk grov sennep
1½ spsk appelsinsaft
3/4 spsk olivenolie
Salt og peber
Tørrede tranebær
3 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

600 g hakket okse
1½ dl havregryn
3/4 æg
3/4 dl vand
1½ tsk karry
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1-2 skalotteløg 
Salt og peber
3/4 spsk olie
½ spidskål
Dressing
1½ spsk grov sennep
1½ spsk appelsinsaft
3/4 spsk olivenolie
Salt og peber
Tørrede tranebær
3 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

600 g hakket okse
2 dl havregryn
1 æg
1 dl vand
2 tsk karry
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 skalotteløg 
Salt og peber
1 spsk olie
1 spidskål
Dressing
2 spsk grov sennep
2 spsk appelsinsaft
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Tørrede tranebær
4 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

900 g hakket okse
2 dl havregryn
1 æg
1 dl vand
2 tsk karry
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 skalotteløg 
Salt og peber
1 spsk olie
1 spidskål
Dressing
2 spsk grov sennep
2 spsk appelsinsaft
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Tørrede tranebær
4 fuldkornsburgerboller

Ingredienser

900 g hakket okse
3 dl havregryn
1½ æg
2 dl vand
3 tsk karry
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 skalotteløg
Salt og peber
1½ spsk olie
1 spidskål
Dressing
3 spsk grov sennep
3 spsk appelsinsaft
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Tørrede tranebær
6 fuldkornsburgerboller

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 2 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 2 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 3 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 3 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 4 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 4 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  2. Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 6 flade hakkebøffer. Steg dem på panden i olien ved god varme, til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  3. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, hæld vandet fra.
  4. Del bollerne, rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  5. Pisk dressingen sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3140 kJ (750 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 715 171 23
Kulhydrat 1523 364 49
Fedt 902 216 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu