Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Hakkebøf med avokadosalsa — og bulgur

(baseret på 759 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 
Skal fra ½ lime
½ spsk olie
Salt og peber
175 g bulgur
4½ dl vand
Salsa
1 avokado
3 tomater
Purløg
Saft fra 1 lime
50 g babyspinat

Ingredienser

450 g hakket oksekød
Skal fra ½ lime
½ spsk olie
Salt og peber
175 g bulgur
4½ dl vand
Salsa
1 avokado
3 tomater
Purløg
Saft fra 1 lime
50 g babyspinat

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
Skal fra ½ lime
3/4 spsk olie
Salt og peber
250 g bulgur
6 3/4 dl vand
Salsa
1 avokado
4 tomater
Purløg
Saft fra 1 lime
75 g babyspinat

Ingredienser

600 g hakket oksekød 
Skal fra ½ lime
3/4 spsk olie
Salt og peber
250 g bulgur
6 3/4 dl vand
Salsa
1 avokado
4 tomater
Purløg
Saft fra 1 lime
75 g babyspinat

Ingredienser

600 g hakket oksekød
Skal fra 1 lime
1 spsk olie
Salt og peber
350 g bulgur 
9 dl vand
Salsa
2 avokado
6 tomater
Purløg
Saft fra 1-2 lime
100 g babyspinat

Ingredienser

900 g hakket oksekød
Skal fra 1 lime
1 spsk olie
Salt og peber
350 g bulgur 
9 dl vand
Salsa
2 avokado
6 tomater
Purløg
Saft fra 1-2 lime
100 g babyspinat

Ingredienser

900 g hakket oksekød
Skal fra 2 lime
1½ spsk olie
Salt og peber
350 g bulgur
9½ dl vand
Salsa
3 avokado
9 tomater
Purløg
Saft fra 2 lime
150 g babyspinat

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 2 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 2 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 3 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 3 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 4 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 4 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Form kødet til 6 bøffer, brun hurtigt på begge sider ved høj varme på en pande i olie. Skru ned og steg dem ca. 16 min. Krydr med salt og peber.
  2. Kog bulgur 8 min i letsaltet vand, lad trække yderligere 8 min under låg. Riv limeskal fint over bulguren, vend rundt med en gaffel så kornene bliver ”løse”.
  3. Skyl tomat. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål. Skyl og hak purløg, vend det i. Dryp saft fra lime over, smag til med salt og peber.
  4. Server bøffen på skyllet spinat med avokadosalsa og bulgur til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2892 kJ (691 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 636 152 22
Kulhydrat 1388 332 48
Fedt 868 207 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu