Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

GRILL - Bøf af oksefilet med lækker fyldig pastasalat

(baseret på 498 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bøffer
Salt og peber
200 g fuldkornspasta
1 squash 
Olie
1 dl yoghurt naturel
1 tsk honning
1 spsk citronsaft
150 g cherrytomater
Basilikum
Rucola
Frisk mozzarella
Groft brød
Chili-mayo



TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.


Ingredienser

3 bøffer
Salt og peber
300 g fuldkornspasta
1 squash
Olie
1½ dl yoghurt naturel
1½ tsk honning
1½ spsk citronsaft
200 g cherrytomater
Basilikum
Rucola
Frisk mozzarella
Groft brød
Chili-mayo



TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.


Ingredienser

4 bøffer
Salt og peber
400 g fuldkornspasta
1-2 squash 
Olie
1½ dl yoghurt naturel
2 tsk honning
2 spsk citronsaft
250 g cherrytomater
Basilikum
Rucola
Frisk mozzarella
Groft brød
Chili-mayo



TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller lun brødet på brødristeren).
  2. Kog pasta i letsaltet vand ca. 10 min. til de er ”al dente”. 
  3. Skær squash i grove tern, steg i olie på panden.
  4. Rør yoghurt, honning, citronsaft, salt og peber sammen til dressing.
  5. Brun bøfferne ved direkte/god varme. Steg videre på indirekte/middel varme ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lun brød i ovnen 4-5 min.
  6. Halvér tomater. Skyl rucola og basilikum, hak groft. Vend pasta med squash på panden. Bland tomat, basilikum og rucola i pastasalaten. Skær mozzarella i tern og bland i til sidst.
  7. Servér pastasalaten med dressing, bøffer, lunt brød og chili-mayo.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. (eller lun brødet på brødristeren).
  2. Kog pasta i letsaltet vand ca. 10 min. til de er ”al dente”.
  3. Skær squash i grove tern, steg i olie på panden.
  4. Rør yoghurt, honning, citronsaft, salt og peber sammen til dressing.
  5. Brun bøfferne ved direkte/god varme. Steg videre på indirekte/middel varme ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lun brød i ovnen 4-5 min.
  6. Halvér tomater. Skyl rucola og basilikum, hak groft. Vend pasta med squash på panden. Bland tomat, basilikum og rucola i pastasalaten. Skær mozzarella i tern og bland i til sidst.
  7. Servér pastasalaten med dressing, bøffer, lunt brød og chili-mayo.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller lun brødet på brødristeren).
  2. Kog pasta i letsaltet vand ca. 10 min. til de er ”al dente”.
  3. Skær squash i grove tern, steg i olie på panden.
  4. Rør yoghurt, honning, citronsaft, salt og peber sammen til dressing.
  5. Brun bøfferne ved direkte/god varme. Steg videre på indirekte/middel varme ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lun brød i ovnen 4-5 min.
  6. Halvér tomater. Skyl rucola og basilikum, hak groft. Vend pasta med squash på panden. Bland tomat, basilikum og rucola i pastasalaten. Skær mozzarella i tern og bland i til sidst.
  7. Servér pastasalaten med dressing, bøffer, lunt brød og chili-mayo.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3869 kJ (925 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 851 203 22
Kulhydrat 2012 481 52
Fedt 1006 240 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu