Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Torsk med sennepslåg og rødbedesalat — og groft brød

(baseret på 27 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g torsk eller lignende fisk
1½ spsk sennep
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Olie
500 g rødbeder
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
Rucola
Groft brød med rosmarin (NØGLEHUL= 50 g)

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

450 g torsk eller lignende fisk
2 spsk sennep
1½ dl creme frisk 9%
Salt og peber
Olie
750 g rødbeder
1½ spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
Rucola
Groft brød med rosmarin (NØGLEHUL= 50 g) 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g torsk eller lignende fisk
3 spsk sennep
2 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Olie
1 kg rødbeder
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
Rucola
Groft brød med rosmarin (NØGLEHUL= 50 g) 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Dæk rødbederne med vand i en gryde tilsat salt, kog ca. 25 min alt efter størrelse. 
  3. Smør et ildfast fad med olie, læg fisken i fadet. Rør sennep og creme frisk sammen, smag til med salt og peber. Fordel blandingen over fisken. Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min.
  4. Skyl rucola. Bland hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber til en dressing.
  5. Lun brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Hæld vandet fra rødbederne og skyl i koldt vand. Fjern skrællen med en kniv (den smutter nemt af), skær i ½ cm tykke skiver og fordel i et fad. Vend med dressingen og drys med rucola.
  7. Servér fisken med rødbedesalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Dæk rødbederne med vand i en gryde tilsat salt, kog ca. 25 min alt efter størrelse.
  3. Smør et ildfast fad med olie, læg fisken i fadet. Rør sennep og creme frisk sammen, smag til med salt og peber. Fordel blandingen over fisken. Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min.
  4. Skyl rucola. Bland hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber til en dressing.
  5. Lun brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Hæld vandet fra rødbederne og skyl i koldt vand. Fjern skrællen med en kniv (den smutter nemt af), skær i ½ cm tykke skiver og fordel i et fad. Vend med dressingen og drys med rucola.
  7. Servér fisken med rødbedesalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Dæk rødbederne med vand i en gryde tilsat salt, kog ca. 25 min alt efter størrelse.
  3. Smør et ildfast fad med olie, læg fisken i fadet. Rør sennep og creme frisk sammen, smag til med salt og peber. Fordel blandingen over fisken. Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min.
  4. Skyl rucola. Bland hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber til en dressing.
  5. Lun brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Hæld vandet fra rødbederne og skyl i koldt vand. Fjern skrællen med en kniv (den smutter nemt af), skær i ½ cm tykke skiver og fordel i et fad. Vend med dressingen og drys med rucola.
  7. Servér fisken med rødbedesalat og lunt brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2885 kJ (690 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 709 169 25
Kulhydrat 1427 341 49
Fedt 749 179 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu