Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Svinemedaljoner med birkesmarinade — let cremede ris og stegte løgbåde

(baseret på 385 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 medaljoner af svinefilet
200 g ris
Marinade:
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
1 spsk olivenolie
1 tsk rødvinseddike
½-1 spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
1-2 rødløg
1-2 løg
½ spsk olie
½ spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
2 spsk mayonnaise, let
3 spsk yoghurt naturel
½ fed presset hvidløg / 1/6 solo
Salt og peber

Ingredienser

3 medaljoner af svinefilet
200 g ris
Marinade:
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
1 spsk olivenolie
1 tsk rødvinseddike
½-1 spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
1-2 rødløg
1-2 løg
½ spsk olie
½ spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
2 spsk mayonnaise, let
3 spsk yoghurt naturel
½ fed presset hvidløg / 1/6 solo
Salt og peber

Ingredienser

3 medaljoner af svinefilet
300 g ris
Marinade:
1½ fed presset hvidløg / ½ solo
1½ spsk olivenolie
1½ tsk rødvinseddike
1-1½ spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
2 rødløg
1-2 løg
3/4 spsk olie
3/4 spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
3 spsk mayonnaise, let
4½ spsk yoghurt naturel
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

4 medaljoner af svinefilet
300 g ris
Marinade:
1½ fed presset hvidløg / ½ solo
1½ spsk olivenolie
1½ tsk rødvinseddike
1-1½ spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør
2 rødløg
1-2 løg
3/4 spsk olie
3/4 spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
3 spsk mayonnaise, let
4½ spsk yoghurt naturel
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

4 medaljoner af svinefilet
400 g ris
Marinade:
2 fed presset hvidløg / 2/3 solo
2 spsk olivenolie
2 tsk rødvinseddike
1-2 spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
2-3 rødløg
2-3 løg
1 spsk olie
1 spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
4 spsk mayonnaise, let
6 spsk yoghurt naturel
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

6 medaljoner af svinefilet
400 g ris
Marinade:
2 fed presset hvidløg / 2/3 solo
2 spsk olivenolie
2 tsk rødvinseddike
1-2 spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
2-3 rødløg
2-3 løg
1 spsk olie
1 spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
4 spsk mayonnaise, let
6 spsk yoghurt naturel
1 fed presset hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

6 medaljoner af svinefilet
500 g ris
Marinade:
3 fed presset hvidløg / 1 solo
3 spsk olivenolie
3 tsk rødvinseddike
2-3 spsk birkes
Salt og peber
Tilbehør:
3-4 rødløg
3-4 løg
1½ spsk olie
1½ spsk tørret oregano
Salt og peber
Dressing:
6 spsk mayonnaise, let
9 spsk yoghurt naturel
2 fed presset hvidløg / ½ solo
Salt og peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på efetrvarmen til resten af retten er klar.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min.på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min.på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min.under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 8½ dl vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. under låg, sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Pisk marinaden sammen og vend kødet godt rundt i det. Brun kødet på grill eller grillpande 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min.på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  3. Skær løgene i kvarte og steg dem på almindelig pande i olie eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grill/grillpanden til de er gennemstegte. Drys med oregano, salt og peber.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i de varme ris. Spis medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3060 kJ (731 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 642 153 21
Kulhydrat 1469 351 48
Fedt 949 227 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu