Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Rosmarinkylling med agurkesalat — og sauce verte

(baseret på 683 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebryst
Saft fra ½ citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
½ agurk
1½ spsk sukker
½ dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
1½ dl yoghurt
30 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
½ kg små kartofler
Salat

Ingredienser

3 kyllingebryst
Saft fra ½ citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
½ agurk
1½ spsk sukker
½ dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
1½ dl yoghurt
30 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
½ kg små kartofler
Salat

Ingredienser

3 kyllingebryst
Saft fra 3/4 citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
3/4 agurk
2 spsk sukker
3/4 dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
2 dl yoghurt
45 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
750 g små kartofler
Salat

Ingredienser

4 kyllingebryst
Saft fra 3/4 citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
3/4 agurk
2 spsk sukker
3/4 dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
2 dl yoghurt
45 g let mayonnaise 
Purløg og persille
Salt og peber
750 g små kartofler
Salat

Ingredienser

4 kyllingebryst
Saft fra 1 citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
1 agurk
3 spsk sukker
1 dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
3 dl yoghurt naturel
60 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
1 kg små kartofler
Salat

Ingredienser

6 kyllingebryst
Saft fra 1 citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
1 agurk
3 spsk sukker
1 dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
3 dl yoghurt
60 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
1 kg små kartofler
Salat

Ingredienser

6 kyllingebryst
Saft fra 1½ citron
Rosmarin
Salt og peber
Agurkesalat:
1 agurk
3 spsk sukker
1½ dl hvidvinseddike
Salt og peber
Sauce verte:
4½ dl yoghurt
90 g let mayonnaise
Purløg og persille
Salt og peber
1,2 kg små kartofler
Salat

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingent med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del den i grove stykker. Server kyllingent med agurkesalat, kartofler, kold sauce og sprøde skyllede salatblade.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingent med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingent med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingen med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingen med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220˚C. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand tilsat 1 tsk salt ca. 15 min.
  2. Dryp kyllingen med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingen på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 min.
  3. Skyl agurk og skær i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber i en skål, vend agurken deri.
  4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise, fintklippet purløg og skyllet finthakket persille sammen og smages til med salt og peber.
  5. Skyl salat og del i grove stykker. Server kyllingen med agurkesalat, kartofler, kold sauce og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2500 kJ (598 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 625 149 25
Kulhydrat 1150 275 46
Fedt 725 173 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu