Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Glaseret asiatisk kalkun — i tortilla

(baseret på 623 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkun i strimler
Olie
2 spsk sojasauce
1½ spsk sukker
Ingefær
1 fed hvidløg 
1 rødløg 
3 forårsløg
½ kinakål
1 peberfrugt
4 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

450 g kalkun i strimler
Olie
2 spsk sojasauce
1½ spsk sukker
Ingefær
1 fed hvidløg
1 rødløg
3 forårsløg
½ kinakål
1 peberfrugt
4 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

450 g kalkun i strimler
Olie
3 spsk sojasauce
2 1/4 spsk sukker
Ingefær
1½ fed hvidløg 
1-2 rødløg 
4 forårsløg
½ kinakål
2 peberfrugter
6 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

600 g kalkun i strimler
Olie
3 spsk sojasauce
2 1/4 spsk sukker
Ingefær
1½ fed hvidløg 
1-2 rødløg
4 forårsløg
½ kinakål
2 peberfrugter
6 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

600 g kalkun i strimler
Olie 
4 spsk sojasauce
3 spsk sukker
Ingefær
2 fed hvidløg 
2 rødløg 
5-6 forårsløg
½ kinakål
2 peberfrugter
8 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

900 g kalkun i strimler
Olie
4 spsk sojasauce
3 spsk sukker
Ingefær
2 fed hvidløg
2 rødløg 
5-6 forårsløg
½ kinakål
2 peberfrugter
8 tortillaer
Hoisin sauce

Ingredienser

900 g kalkun i strimler
Olie
6 spsk sojasauce
4 spsk sukker
Ingefær
3 fed hvidløg 
2 rødløg 
7-8 forårsløg
1 kinakål
3 peberfrugter
12 tortillaer
Hoisinsauce

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm  tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland sojasauce, sukker, ingefær og hvidløg i en skål.
  3. Brun kødet i olien. Hæld saucen på panden til kødet, vend godt rundt i glaseringen. Steg ca. 2 min til saucen er stegt lidt ind. Læg kødet på en tallerken.
  4. Varm tortillaerne ovnen i 10 min. pakket ind i stanniol.
  5. Pil løg, skær i grove både. Varm olie på panden og steg løgene til de er møre. Skyl forårsløg, kinakål og peberfrugt, skær i små stykker og lad dem stege med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.
  6. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1710 kJ (409 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 393 94 23
Kulhydrat 804 192 47
Fedt 513 123 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu