Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding

Faringlaceret laks — med lun økologisk rodfrugtsalat

(baseret på 441 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g laksefilet
2 spsk farin
10-15 g smør
1/4 knoldselleri
1 pastinak
200 g gulerødder
½ spsk olivenolie
Persille
½ spsk citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Ingredienser

375 g laksefilet
2 spsk farin
10-15 g smør
1/4 knoldselleri
1 pastinak
200 g gulerødder
½ spsk olivenolie
Persille
½ spsk citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Ingredienser

375 g laksefilet
3 spsk farin
15-17 g smør
1/4 knoldselleri
1 pastinak
300 g gulerødder
3/4 spsk olivenolie
Persille
3/4 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Ingredienser

500 g laksefilet
3 spsk farin
15-17 g smør
1/4 knoldselleri
1 pastinak
300 g gulerødder
3/4 spsk olivenolie
Persille
3/4 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Ingredienser

500 g laksefilet
4 spsk farin
25 g smør
½ knoldselleri
2 pastinakker
350 g gulerødder
1 spsk olivenolie
Persille
1 spsk citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Ingredienser

750 g laksefilet
4 spsk farin
25 g smør
½ knoldselleri
2 pastinakker
350 g gulerødder
1 spsk olivenolie
Persille
1 spsk citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Kartofler

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerod. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 2 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerod. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 2 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberednings:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20-25 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerod. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 3 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den, hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerod. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 3 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20-25 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerødder. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 4 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den, hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:


1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Skræl selleri, pastinak og gulerod. Skær dem derpå i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Kog grøntsagerne i letsaltet vand i 1 min.
3. Skær laksen i tynde skiver. Fordel lakse-skiverne på 2 tallerkener. Fordel smørret over laksen i små klumper, og drys så jævnt som muligt med farinen - spar på den hvis du ikke ønsker retten for sød.
4. Pisk olie, citronsaft og grofthakket persille sammen i en skål, og vend grøntsagerne grundigt heri. Smag til med salt og peber.
5. Stil tallerkenerne i ovnen to ad gangen på øverste rille i ca. 3 min. til farinen smelter og glacerer.
6. Server den glaserede laks med rodfrugtsalat og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2871 kJ (686 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 522 125 18
Kulhydrat 1508 360 53
Fedt 841 201 29

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu