Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

4 bag selv - 2 rugbrød - lyst groft brød og choko muffins

(baseret på 26 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x rugbrødsdej i form - bagselv (800 g)

1 x lys dej med kerner - bagselv (700 g)

1 x chokoladedej i sprøjtepose - bagselv (1.000 g)

Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader. 
Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen inden for holdbarhedsperioden.

Tilberedning

RUGBRØD
Lad dejen hæve ved stuetemperatur 2 timer før bagning. Du kan godt bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag rugbrødet ud af køleskabet og tag det ud af plastikposen.
  2. Lad rugbrødet hæve i ca. 2 timer med et rent viskestykke over.
  3. Bag rugbrødet i 45 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Lad gerne rugbrødet køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

KERNEFYLDT HVERDAG
Vi anbefaler, at du former dejen til et helt brød, baguette eller boller og sætter det til hævning i stuetemperatur 45-60 min. før bagning. Du kan godt bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken. Tænd ovnen på 210 grader alm. ovn.
  2. Form dejen til brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Bag brød i 25-30 min. Baguette og boller bages i 15– 20 minutter i en forvarmet ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af 15 minutter før du skærer det i skiver.

 TIP TIL BRØDENE
Kan du ikke spise al brødet inden for 2-3 dage, kan du fryse det. Lad brødet dampe af til stuetemperatur, læg det derefter i fryseren i en fryseegnet pose..

CHOKOLADE MUFFINS

  1. Tænd ovnen på 170 grader almindelig ovn.
  2. Bryd emballagen og fyld dejen i muffinforme, fyld dem 2/3 del op.
  3. Bag kagerne ca. 35 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Lad gerne kagerne køle af 15 minutter før du serverer dem.

TIP TIL HALLOWEEN:
Vi har lagt en vejledning i kassen så du kan lave dine egne (u)hyggelige edderkopper. Du skal selv købe de ekstra ting ind.

Kagerne kan gemmes i en pose i 2-3 dage. Sukkerindholdet gør, at de ikke tørrer ud.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu