Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

3 bag selv - lys cookie - mørkt brød med kerner og bamseboller

(baseret på 34 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x mørk dej med kerner - bagselv (500 g)

1 x bamseboller dej - bagselv (700 g)

Stor portion lys cookie dej  - bag selv (1000 g)

Dejen kan holde sig 14 dage i køleskab ved max. 5 grader. Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen indenfor holdbarhedsperioden.

Tilberedning – ca. 45 min.

KERNEFYLDT HVERDAG

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du former dejen til et helt brød, baguette eller boller og sætter den til hævning ved stuetemperatur 45-60 minutter før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken.
  2. Form dejen til brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Brød bages ca. 25 min. Baguette og boller bages 15– 20 minutter ved 210 grader i en forvarmet almindelig ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

BAMSEBOLLER

  1. Varm ovnen op til 240 grader varmluft.
  2. Form forsigtigt dejen til 8 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Lad bollerne hæve i 30 minutter ved stuetemperatur. Bollerne pensles med æg, vand eller mælk inden de kommes i ovnen.
  4. Bag bollerne midt i ovnen 8-10 minutter, hold øje med dem, da ovne er forskellige.
  5. Køl af efter bagning på en bagerist.

LYS COOKIE MED LYS CHOKOLADE
Alt efter om der ønskes en blød eller hård cookie varieres bagetiden. Vi anbefaler, at man prøver sig frem.

  1.  Varm ovnen op til 170 grader almindelig varme. Tag dejen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, så den bliver blød og til at forme til en rulle.
  2. Rul dejen til en ca. 5 cm tyk pølse alt efter hvor store cookies du ønsker.
  3. Skær dejen i skiver på ca. 1 cm.
  4. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem 12-15 minutter. Hold øje med dem - ovne er forskellige.
  5. Køl af efter bagning. TIP: Du kan eventuelt lægge en tynd chokolade glasur på kagerne og drysse med hakkede nødder. (Husk du selv skal købe ingredienserne ind til pynten) 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu