Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

3 slags bag selv - rugbrød - mørkt brød med kerner og bamseboller

(baseret på 25 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x rugbrødsdej m. ekstra kerner i form - bagselv (800 g)

1 x mørk dej med kerner - bagselv (700 g)

1 x bamseboller dej - bagselv (700 g)

Dejen kan holde sig 14 dage i køleskab ved max. 5 grader. Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen indenfor holdbarhedsperioden.

Tilberedning – ca. 45 min.

RUGBRØD
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du sætter dejen til hævning i formen ved stuetemperatur 2 timer før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag rugbrødet ud af køleskabet og tag plastikposen af.
  2. Lad rugbrødet hæve i ca. 2 timer med et rent viskestykke over.
  3. Bag rugbrødet i formen i 45 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Tag rugbrødet ud af formen og lad det køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

KERNEFYLDT HVERDAG

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du former dejen til et helt brød, baguette eller boller og sætter den til hævning ved stuetemperatur 45-60 minutter før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken.
  2. Form dejen til brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Brød bages 25-30 min. Baguette og boller bages 15– 20 minutter ved 210 grader i en forvarmet almindelig ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

BAMSEBOLLER

  1. Varm ovnen op til 240 grader varmluft.
  2. Form forsigtigt dejen til 8 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Lad bollerne hæve i 30 minutter ved stuetemperatur. Bollerne pensles med æg, vand eller mælk inden de kommes i ovnen.
  4. Bag bollerne midt i ovnen 8-10 minutter, hold øje med dem, da ovne er forskellige.
  5. Køl af efter bagning på en bagerist.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu