Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

3 slags bag selv - rugbrød - mørkt brød med kerner og kokostoppe

(baseret på 8 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x rugbrødsdej m. softkerner i form
Bagselv (800 g)

1 x mørk dej med kerner
Bagselv (700 g)

1 x kokostoppe dej - bagselv (500 g)

Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader.
Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen indenfor holdbarhedsperioden.

Tilberedning

RUGBRØD
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du sætter dejen til hævning i formen ved stuetemperatur 2 timer før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag rugbrødet ud af køleskabet og tag plastikposen af.
  2. Lad rugbrødet hæve i ca. 2 timer med et rent viskestykke over.
  3. Bag rugbrødet i formen i 45 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Tag rugbrødet ud af formen og lad det køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

KERNEFYLDT HVERDAG
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du former dejen til et helt brød, baguette eller boller og sætter den til hævning ved stuetemperatur 45-60 minutter før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken.
  2. Form dejen til brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Brød bages 25-30 min. Baguette og boller bages 15 - 20 minutter ved 210 grader i en forvarmet almindelig ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

TIP TIL BRØDENE - Kan du ikke spise hele dit friskbagte brød inden for 2-3 dage, anbefaler vi, at du fryser det. Du lader brødet dampe af og få stuetemperatur, og lægger det derefter i fryseren.

KOKOSTOPPE
Sprøjt toppene ud i 3-4 cm brede klatter på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220 grader i 12-15 minutter.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu