Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

4 bag selv - 2 rugbrød - lyst groft brød og stor portion krydderkage

(baseret på 22 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x rugbrødsdej i form
Bagselv (800 g)

1 x lys dej med kerner
Bagselv (700 g)

Stor portion krydderkage
Bagselv (1000 g)


Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader.
Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen inden for holdbarhedsperioden. 

Tilberedning – ca. 45 min.

RUGBRØD
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du sætter dejen til hævning i stuetemperatur 2 timer før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag rugbrødet ud af køleskabet og tag det ud af plastikposen.
  2. Lad rugbrødet hæve i ca. 2 timer med et rent viskestykke over.
  3. Bag rugbrødet i 50 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Lad gerne rugbrødet køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.


KERNEFYLDT HVERDAG
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du former dejen til et helt brød, baguette eller boller og sætter den til hævning i stuetemperatur i 45-60 minutter før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken.
  2. Form dejen til brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Bag brød i ca. 25 min. Baguette og boller bages i 15– 20 minutter ved 210 grader i en forvarmet almindelig ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af 15 minutter før du skærer det i skiver.


TIP TIL BRØDENE
Kan du ikke spise hele dit friskbagte brød inden for 2-3 dage, anbefaler vi at du fryser det. Du lader brødet dampe af og få stuetemperatur, og lægger det derefter i fryseren.

KRYDDERKAGE 

  1. Varm ovnen op til 170 grader varmluft.
  2. Hæld dejen i en bageform og bag den midt i ovnen i 30-40 minutter. Stik i den med en kødnål eller skarp kniv, der må ikke hænge dej ved, så skal den have et par minutter mere.
  3. Køl af efter bagning.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu