Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

3 slags bag selv - rugbrød - lyst groft brød og cookies

(baseret på 14 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x rugbrødsdej m. softkerner i form
Bagselv (800 g)

1 x lys dej med kerner - bagselv (700 g)

1 x cookie dej - chokolade - bagselv (500 g)

Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader.
Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du ikke skulle få bagt al dejen indenfor holdbarhedsperioden.

Tilberedning – ca. 45 min.

RUGBRØD
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du sætter dejen til hævning i formen ved stuetemperatur 2 timer før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag rugbrødet ud af køleskabet og tag plastikposen af.
  2. Lad rugbrødet hæve i ca. 2 timer med et rent viskestykke over.
  3. Bag rugbrødet i formen i 45 minutter ved 170 grader i en forvarmet ovn.
  4. Tag rugbrødet ud af formen og lad det køle af i 15 minutter før du skærer det i skiver.

LYS HVERDAG MED KERNER

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du former dejen til brød, baguette eller boller og sætter til hævning i stuetemperatur 45-60 minutter før bagning, så dejen kan nå at vågne og danne dybde i smagen. Du kan sagtens bage dit brød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt.

  1. Tag din dej ud af køleskabet og tag folien af bakken.
  2. Form dejen til et helt brød, baguette eller boller.
  3. Lad dejen hæve i ca. 45-60 minutter med et rent viskestykke over.
  4. Brød bages i 25-30 min. Baguette og boller bages 10– 15 minutter ved 210 grader i en forvarmet almindelig ovn.
  5. Lad gerne brødet køle af i 15 minutter før du skærer i det. 

TIP TIL BRØDENE
Kan du ikke spise hele dit friskbagte brød inden for 2-3 dage, anbefaler vi, at du fryser det. Du lader brødet dampe af og få stuetemperatur, og lægger det derefter i fryseren.

MØRK COOKIE MED LYS CHOKOLADE

Alt efter om der ønskes en blød eller hård cookie varieres bagetiden. Vi anbefaler, at man prøver sig frem.

1.       Varm ovnen op til 170 grader.
2.       Rul dejen til en ca. 5 cm tyk pølse alt efter hvor store cookies du ønsker.
3.       Skær dejen i skiver på ca. 1 cm.
4.      Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
5.       Bag dem i 12-15 minutter. Hold øje med dem - ovne er forskellige.
6.      Køl af efter bagning.

TIP: Du kan eventuelt lægge en tynd chokolade glasur på kagerne og drysse med hakkede nødder.

(Husk du selv skal købe ingredienserne ind til pynten)

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu