Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Skindstegt kulmule — med thaimarinade

(baseret på 360 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 300 g kulmulefilet med skind
½ spsk olie
Salt og peber
Frisk ingefær
½-1 fed hvidløg
2-3 forårsløg
1/4 chili
1 tsk rørsukker
1 spsk sojasauce
Saft af 1 limefrugt
2 kafir-limeblade
Sprød salat
½ iceberg
2 tomater
1/4 dl peanuts
Frisk koriander
Tilbehør
Ris

Ingredienser

Ca. 450 g kulmulefilet med skind
3/4 spsk olie 
Salt og peber
Frisk ingefær
1 fed hvidløg
3-4 forårsløg
½ chili
2 tsk rørsukker
1½ spsk sojasauce
Saft af 1 limefrugt
4 kafir-limeblade
Sprød salat
3/4 iceberg
3 tomater
2½ spsk peanuts
Frisk koriander
Tilbehør
Ris

Ingredienser

Ca. 600 g kulmulefilet med skind
1 spsk olie 
Salt og peber
Frisk ingefær
1 fed hvidløg
5 forårsløg
½ chili
2 tsk rørsukker
2 spsk sojasauce
Saft af 2 limefrugter
4 kafir-limeblade
Sprød salat
1 iceberg
4 tomater
½ dl peanuts
Frisk koriander
Tilbehør
Ris

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg ved svag varme. Lad derpå risene trække til retten er færdig.
  2. Skrab skællene af kulmulefileten med en gaffel. Skær fileterne i 2 ens stykker. Skær små snit i skindet.
  3. Varm olien op på en slip-let-pande, og læg kulmulefileterne med skindsiden nedad. Rør ikke ved fisken de første 2 min. Pres derpå en palet ned midt på hvert stykke fisk i 5-10 sekunder, hvorved hele skindsiden får kontakt med panden. Lad fisken stege videre ved middelhøj varme til skindsiden er gyldenbrun. Vend fileterne om og steg på den anden side i ca. 3 min. Krydr med salt og peber.
  4. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær forårsløg og chili i tynde skiver.
  5. Bland en marinade af sukker, sojasauce og limesaft sammen, og bland ingefær, hvidløg, forårsløg, chili og hele kafir-limeblade (limeblade fjernes igen inden servering).
  6. Skyl og tør salaten. Snit den fint og anret den på et fad. Skær tomaterne i tern og hak peanuts groft. Drys begge dele over salaten.
  7. Anret den stegte kulmule på salaten med skindsiden opad - skindet spises med. Hæld marinaden over fisken og drys med frisk koriander.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Kog risene i 5 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg ved svag varme. Lad derpå risene trække til retten er færdig.
  2. Skrab skællene af kulmulefileten med en gaffel. Skær fileterne i 3 ens stykker. Skær små snit i skindet.
  3. Varm olien op på en slip-let-pande, og læg kulmulefileterne med skindsiden nedad. Rør ikke ved fisken de første 2 min. Pres derpå en palet ned midt på hvert stykke fisk i 5-10 sekunder, hvorved hele skindsiden får kontakt med panden. Lad fisken stege videre ved middelhøj varme til skindsiden er gyldenbrun. Vend fileterne om og steg på den anden side i ca. 3 min. Krydr med salt og peber.
  4. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær forårsløg og chili i tynde skiver.
  5. Bland en marinade af sukker, sojasauce og limesaft sammen, og bland ingefær, hvidløg, forårsløg, chili og hele kafir-limeblade (limeblade fjernes igen inden servering).
  6. Skyl og tør salaten. Snit den fint og anret den på et fad. Skær tomaterne i tern og hak peanuts groft. Drys begge dele over salaten.
  7. Anret den stegte kulmule på salaten med skindsiden opad - skindet spises med. Hæld marinaden over fisken og drys med frisk koriander.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Kog risene i 7 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. under låg ved svag varme. Lad derpå risene trække til retten er færdig.
  2. Skrab skællene af kulmulefileten med en gaffel. Skær fileterne i 4 ens stykker. Skær små snit i skindet.
  3. Varm olien op på en slip-let-pande, og læg kulmulefileterne med skindsiden nedad. Rør ikke ved fisken de første 2 min. Pres derpå en palet ned midt på hvert stykke fisk i 5-10 sekunder, hvorved hele skindsiden får kontakt med panden. Lad fisken stege videre ved middelhøj varme til skindsiden er gyldenbrun. Vend fileterne om og steg på den anden side i ca. 3 min. Krydr med salt og peber.
  4. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær forårsløg og chili i tynde skiver.
  5. Bland en marinade af sukker, sojasauce og limesaft sammen, og bland ingefær, hvidløg, forårsløg, chili og hele kafir-limeblade (limeblade fjernes igen inden servering).
  6. Skyl og tør salaten. Snit den fint og anret den på et fad. Skær tomaterne i tern og hak peanuts groft. Drys begge dele over salaten.
  7. Anret den stegte kulmule på salaten med skindsiden opad - skindet spises med. Hæld marinaden over fisken og drys med frisk koriander.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2224 kJ (532 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 590 141 27
Kulhydrat 1319 315 59
Fedt 315 75 14

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu