Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Thailandske koteletter — med karry og kokosmælk

(baseret på 899 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 koteletter
2 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk olie
1 spsk karrypasta
1 lille dåse kokosmælk (eller ½ stor)
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk sukker
Stegte grøntsager
1-2 squash
1 peberfrugt
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
1 tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
200 g basmati ris

Ingredienser

3 koteletter
2 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk olie
1 spsk karrypasta
1 lille dåse kokosmælk (eller ½ stor)
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk sukker
Stegte grøntsager
1-2 squash
1 peberfrugt
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
1 tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
200 g basmati ris

Ingredienser

3 koteletter
3 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
1½ tsk olie
1½ spsk karrypasta
3 dl kokosmælk 
2 spsk fiskesauce (inderholder spor af skaldyr)
1½ spsk sukker
Stegte grøntsager
2 squash
1 peberfrugt
1½ fed hvidløg / 1/2 solo hvidløg
Frisk ingefær
1½ tsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
300 g basmati ris
 

Ingredienser

4 koteletter
3 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
1½ tsk olie
1½ spsk karrypasta 
3 dl kokosmælk 
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1½ spsk sukker
Stegte grøntsager
2 squash
1 peberfrugt
1½ fed hvidløg / 1/2 solo hvidløg
Frisk ingefær
1½ tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
300 g basmatiris

Ingredienser

4 koteletter
4 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
2 tsk olie
2 spsk karrypasta 
4 dl kokosmælk
2-3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk sukker
Stegte grøntsager
2 squash
2 peberfrugter
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
2 tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
400 g basmati ris

Ingredienser

6 koteletter
4 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
2 tsk olie
2 spsk karrypasta
4 dl kokosmælk
2-3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk sukker
Stegte grøntsager
2 squash
2 peberfrugter
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
2 tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
400 g basmati ris

Ingredienser

6 koteletter
6 tsk olie
Salt og peber
Karrysauce
3 tsk olie
3 spsk karrypasta
6 dl kokosmælk 
4 spsk fiske sauce (indeholder spor af skaldyr)
3 spsk sukker
Stegte grøntsager
3 squash
2 peberfrugt
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Frisk ingefær
3 tsk olie
Salt og peber
Tilbehør
500 g basmati ris

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 3½ dl letsaltet vand  i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side. 
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 3½ dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 5 dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk
 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 7 dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 7 dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 7 dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 1 l letsaltet vand i 12 min. under låg. Lad dem trække til retten er færdig.
  2. Svits karrypasta i olie på en pande - nedsæt mængden og svits længere, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Tilsæt kokosmælk, lad det koge igennem. Smag til med fiskesauce, sukker og evt. salt. Hold saucen varm.
  3. Lav tynde squash strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint, svits på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 min. Vend squash i, steg videre under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt pg peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun kødet 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og lad koteletterne stege færdige 2-3 min. på hver side.
  5. Servér koteletter med ris, sauce og grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2431 kJ (581 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 535 128 22
Kulhydrat 1337 320 55
Fedt 559 134 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu