Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Stifado

(baseret på 670 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl grov bulgur
3 dl vand
Salt og peber
4 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
150 g gulerod
275 g oksetykstegsfilet i tern
1 dl rødvin
1 laurbærblad
1 kanelstang
70 g tomatpuré
1 dl vand
2 dl oksebouillon
(½ terning + 2 dl vand)



Ingredienser

2 dl grov bulgur
3 dl vand
Salt og peber
4 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
150 g gulerod
400 g oksetykstegsfilet i tern
1 dl rødvin
1 laurbærblad
1 kanelstang
70 g tomatpuré
1 dl vand
2 dl oksebouillon
(½ terning + 2 dl vand)


Ingredienser

3 dl grov bulgur
4½ dl vand
Salt og peber
6 skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
200 g gulerødder
400 g oksetykstegsfilet i tern
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
1 kanelstang
70 gs tomatpuré
1½ dl vand
3 dl oksebouillon
- ( 3/4 terning og 3 dl vand)

Ingredienser

3 dl grov bulgur
4½ dl vand
Salt og peber
6 skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
200 g gulerødder
500 g oksetykstegsfilet i tern
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
1 kanelstang
70 g tomatpuré
1½ dl vand
3 dl oksebouillon
- ( 3/4 terning og 3 dl vand)


Ingredienser

4 dl grov bulgur
6 dl vand
Salt og peber
8 skalotteløg
4 fed hvidløg /  1  1/3 solo hvidløg
300 g gulerødder
500 g oksetykstegsfilet i tern
1,75 dl rødvin
2 laurbærblade
1 kanelstang
140 g tomatpuré
2 dl vand
4 dl oksebouillon
- (1 terning + 4 dl vand)


Ingredienser

4 dl grov bulgur
6 dl vand
Salt og peber
8 skalotteløg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
300 g gulerødder
750 g oksetykstegsfilet i tern
1,75 dl rødvin
2 laurbærblade
1 kanelstang
140 g tomatpuré
2 dl vand
4 dl oksebouillon
- (1 terning + 4 dl vand)


Ingredienser

4½ dl grov bulgur
7½ dl vand
Salt og peber
12 skalotteløg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
500 g gulerødder 
750 g oksetykstegsfilet i tern
3 dl rødvin
2 laurbærblade
2 kanelstænger
140 g tomatpuré
3 dl vand
6 dl oksebouillion
(1½ terning + 6 dl vand)


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Krydr med salt og peber.
  2. Pil skalotteløg og halvér dem. Pil og hak hvidløg. Skrub gulerødderne, skær enderne af og del dem i store stykker.
  3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og brun endnu 2 min.
  4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomatpuré, vand og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2965 kJ (709 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 801 191 27
Kulhydrat 1512 361 51
Fedt 652 156 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu