Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
VerdensRet

Gyroskrydrede kalkunspyd med bulgurpilaf — og fennikel-salat

(baseret på 555 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkun
5 tsk gyros krydderiblanding
2 træspyd
Bulgurpilaf:
3 dl hønsebouillon
- (½ terning + 3 dl vand)
2 dl grov bulgur 
1 tsk gyros krydderiblanding
1/2 tsk gurkemeje
Salat
½ fennikel
½ rødløg
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Mynte
100 g salatost
25 g græskarkerner

Ingredienser

450 g kalkun
5 tsk gyros krydderiblanding
2 træspyd
Bulgurpilaf:
3 dl hønsebouillon
- (½ terning + 3 dl vand)
2 dl grov bulgur 
1 tsk gyros krydderiblanding
1/2 tsk gurkemeje
Salat
½ fennikel
½ rødløg
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Mynte
100 g salatost
25 g græskarkerner

Ingredienser

450 g kalkun
7½ tsk gyros krydderiblanding
3 træspyd
Bulgurpilaf:
4½ dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 4½ dl vand)
3 dl grov bulgur
1½ tsk gyros krydderiblanding
3/4 tsk gurkemeje
Salat
1 fennikel
3/4 rødløg
1½ spsk olivenolie
1½ spsk hvidvinseddike
Mynte
150 g salatost
25 g græskarkerner

Ingredienser

600 g kalkun
7½ tsk gyros krydderiblanding
3 træspyd
Bulgurpilaf:
4½ dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 4½ dl vand)
3 dl grov bulgur
1½ tsk gyros krydderiblanding
3/4 tsk gurkemeje
Salat
1 fennikelknold
3/4 rødløg
1½ spsk olivenolie
1½ spsk hvidvinseddike
Mynte
150 g salatost
25 g græskarkerner

Ingredienser

600 g kalkun
10 tsk gyros krydderiblanding
4 træspyd
Bulgurpilaf:
6 dl hønsebouillon
- (1 terning + 6 dl vand)
4 dl grov bulgur
2 tsk gyros krydderiblanding
1 tsk gurkemeje
Salat
2 fennikel
1 rødløg
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
Mynte
200 g salatost 
50 g græskarkerner

Ingredienser

900 g kalkun
10 tsk gyros krydderiblanding
4 træspyd
Bulgurpilaf:
6 dl hønsebouillon
- (1 terning + 6 dl vand)
4 dl grov bulgur
2 tsk gyros krydderiblanding
1 tsk gurkemeje
Salat
2 fennikel
1 rødløg
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
Mynte
200 g salatost
50 g græskarkerner

Ingredienser

900 g kalkun
5 spsk gyros krydderiblanding
6 træspyd
Bulgurpilaf:
9 dl hønsebouillon
- (1½ terning + 9 dl vand)
4½ dl grov bulgur 
1 spsk gyros krydderiblanding
1½ tsk gurkemeje
Salat
2 fennikel 
1-2 rødløg
3 spsk olivenolie
3 spsk hvidvinseddike
Mynte
300 g salatost
50 g græskarkerner

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf), sæt på træspyd.
  2. Kog vandet. Tilsæt bouillonterning, bulgur, gyros og gurkemeje. Lad simre under låg i 15 min. 
  3. Steg spyddene på en pande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
  4. Snit fennikel fint. Skær rødløg i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike. Lad det trække 8-10 min.
  5. Bland salaten med grofthakket mynte, drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner.
  6. Server salaten til spyddene sammen med bulgur.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3432 kJ (820 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 1030 246 30
Kulhydrat 1338 320 39
Fedt 1064 254 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu