Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Svinemørbrad med portvinscreme — og sauté af jordskokker og spinat

(baseret på 624 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad eller ½ stor
Salt, peber
smør
½ dl hvid portvin
2 dl vand
½ terning bouillon
½ dl fløde - økologisk
1 tsk saucejævner
Salt, peber
10 g smør
150 g jordskokker
125 g østershatte
40 g soltørrede abrikoser
50 g babyspinat
Salt, peber
500 g små vaskede kartofler

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt, peber
smør
½ dl hvid portvin
2 dl vand
½ terning bouillon
½ dl fløde - økologisk
1 tsk saucejævner
Salt, peber
10 g smør
150 g jordskokker
125 g østershatte
40 g soltørrede abrikoser
50 g babyspinat
Salt, peber
500 g små vaskede kartofler

Ingredienser

1 svinemørbrad 
Salt, peber
smør
3/4 dl hvid portvin
3 dl vand
1 terning bouillon
3/4 dl fløde - økologisk
2 tsk saucejævner
Salt, peber
15 g smør
225 g jordskokker
185 g østershatte
60 g soltørrede abrikoser
75 g babyspinat
Salt, peber
750 g små vaskede kartofler

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt, peber
smør
3/4 dl hvid portvin
3 dl vand
1 terning bouillon
3/4 dl fløde - økologisk
2 tsk saucejævner
Salt, peber
15 g smør
225 g jordskokker
185 g østershatte
60 g soltørrede abrikoser
75 g babyspinat
Salt, peber
750 g små vaskede kartofler

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt, peber
Smør
1 dl hvid portvin
4 dl vand
1 terning bouillon
1 dl fløde - økologisk
2 tsk saucejævner
Salt, peber
20 g smør
300 g jordskokker
250 g østershatte
80 g soltørrede abrikoser
100 g babyspinat
Salt, peber
1000 g små vaskede kartofler

Ingredienser

2 små svinemørbrad
Salt, peber
Smør
1 dl hvid portvin
4 dl vand
1 terning bouillon
1 dl fløde - økologisk
2 tsk saucejævner
Salt, peber
20 g smør
300 g jordskokker
250 g østershatte
80 g soltørrede abrikoser
100 g babyspinat
Salt, peber
1000 g små vaskede kartofler

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 2 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile, mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 2 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile, mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 3 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 3 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile, mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 4 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  2. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på en pande. Tilsæt portvin samt 4 dl bouillon og lad kødet simre under låg i ca. 15 min.
  3. Skrub og skær jordskokkerne i tynde skiver og steg dem i smør ved god varme i 5 min. Riv imens østershattene i strimler og kom dem ved og steg i endnu 5 min. Tilsæt abrikos i tern/strimler og steg et par minutter. Bland med spinat og smag til med salt og peber.
  4. Tag kødet af panden og lad det hvile, mens saucen laves færdig. Rør fløde og saucejævner sammen til en jævning. Hæld den på panden under omrøring og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, sauce og spinatsauté.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2844 kJ (680 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 802 192 28
Kulhydrat 1205 288 42
Fedt 837 200 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu