Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Nordisk burger — med rødbedepesto

(baseret på 740 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
Olie
200 g rødbede
1 fed hvidløg
Persille
2 spsk olie
25 g revet parmesan
300 g hakket oksekød 
Salat
4 skiver groft rugbrød
½ pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

2 bagekartofler
Olie
200 g rødbede
1 fed hvidløg
Persille
2 spsk olie
25 g revet parmesan
450 g hakket oksekød 
Salat
4 skiver groft rugbrød
½ pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

3 bagekartofler
Olie
300 g rødbeder
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Persille
3 spsk olie
35 g revet parmesan
450 g hakket oksekød 
Salat
6 skiver groft rugbrød
3/4 pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

3 bagekartofler
Olie
300 g rødbeder
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Persille
3 spsk olie
35 g revet parmesan
600 g hakket oksekød
Salat
6 skiver groft rugbrød
3/4 pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

4 bagekartofler
Olie
400 g rødbeder
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Persille 
3-4 spsk olie
40 g revet parmesan
600 g hakket oksekød
Salat
8 skiver groft rugbrød
1 pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

4 bagekartofler
Olie
400 g rødbeder
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Persille
3-4 spsk olie
40 g revet parmesan
900 g hakket oksekød
Salat
8 skiver groft rugbrød
1 pose frisk mozzarella
Salt og peber

Ingredienser

6 bagekartofler
Olie
600 g rødbede
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Persille
4 spsk olie
40 g revet parmesan
900 g hakket oksekød
Salat
12 skiver groft rugbrød
1½ pose frisk mozzarella
Salt og peber

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 2 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 2 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 3 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker.
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 3 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 4 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 4 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 6 store flade hakkebøffer af kødet. Steg dem på en pande i lidt olie ved kraftig varme 6-7 min. på hver side, krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbede, pres væden fra. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak persille.m Skyl salat og bræk i mindre stykker.
  4. Bland rødbede, hvidløg, persille, olie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med de sprøde ovnfritter til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3500 kJ (837 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 910 217 26
Kulhydrat 1365 326 39
Fedt 1225 293 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu