Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding

Nordisk burger — med rødbedepesto

(baseret på 661 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
Olie
200 g rødbede
1 fed hvidløg
Bredbladet persille
2 spsk olivenolie
25 g revet parmesan
300 g hakket oksekød 8-12 %
½ salat
4 skiver groft rugbrød
½ pose frisk mozzarella
Salt, peber

Ingredienser

3 bagekartofler
Olie
300 g rødbeder
1½ fed hvidløg / ½ solo
Bredbladet persille
3 spsk olivenolie
35 g revet parmesan
400 g hakket oksekød 8-12 %
3/4 salat
6 skiver groft rugbrød
3/4 pose frisk mozzarella
Salt, peber

Ingredienser

4 bagekartofler
Olie
400 g rødbeder
2 fed hvidløg / 2/3 solo
Bredbladet persille 
3-4 spsk olivenolie
40 g revet parmesan
550 g hakket oksekød 8-12 %
1 salat
8 skiver groft rugbrød
1 pose frisk mozzarella
Salt, peber

Ingredienser

6 bagekartofler
Olie
600 g rødbede
3 fed hvidløg / 1 solo
Bredbladet persille
4 spsk olivenolie
40 g revet parmesan
800 g hakket oksekød 8-12 %
2 stk salat
12 skiver groft rugbrød
1½ pose frisk mozzarella
Salt, peber

Tilberedning – ca. 40 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form imens 2 store flade hakkebøffer og steg dem ved kraftig varme 6-7 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbeden og pres væden fra. Bland med knust hvidløg, hakket persille, olivenolie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  4. Bræk salaten i mindre stykker. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med sprøde ovnfritter.

Tilberedning – ca. 40 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form imens 3 store flade hakkebøffer og steg dem ved kraftig varme 6-7 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbeden og pres væden fra. Bland med knust hvidløg, hakket persille, olivenolie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  4. Bræk salaten i mindre stykker. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med sprøde ovnfritter.

Tilberedning – ca. 40 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Steg imens hakkebøfferne ved kraftig varme 6-7 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbederne og pres væden fra. Bland med knust hvidløg, hakket persille, olivenolie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  4. Bræk salaten i mindre stykker. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med sprøde ovnfritter.

Tilberedning – ca. 40 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 225°C. Skær kartoflerne i både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form imens 6 store flade hakkebøffer og steg dem ved kraftig varme 6-7 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  3. Skræl og riv rødbeden og pres væden fra. Bland med knust hvidløg, hakket persille, olivenolie og parmesan. Smag til med salt og peber.
  4. Bræk salaten i mindre stykker. Rist brødene sprøde på en brødrister eller i ovnen. Lav en burger med salat, bøf, mozzarella i skiver og rødbedepesto. Server med sprøde ovnfritter.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3500 kJ (837 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 910 217 26
Kulhydrat 1365 326 39
Fedt 1225 293 35

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu