Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Simregryde med veggie bites og æbler — med spidskål

(baseret på 26 kunders bedømmelse)

Ingredienser

75 g Veggie bites
1 spsk olie
½ spidskål
½ dåse kokosmælk
1 æble
1 peberfrugt
½ chili
1 stilk citrongræs
1 fed hvidløg
1½ dl grøntsags bouillon
(½ terning+1½ dl kogende vand)
½ spsk karry
1 spsk soja
Salt og peber
Koriander
Brød

Ingredienser

100 g veggie bites
1 spsk olie
½ spidskål
3/4 dåse kokosmælk
2 æbler
1 peberfrugt
3/4 chili
1 stilk citrongræs
2 fed hvidløg
2½ dl grøntsags bouillon
(3/4 terning+2½ dl kogende vand)
3/4 spsk karry
1½ spsk soja
Salt og peber
Koriander
Brød
 

Ingredienser

150 g veggie bites
1 spsk olie
1 spidskål
1 dåse kokosmælk
2 æbler
2 peberfrugter
1 chili
2 stilke citrongræs
2 fed hvidløg
3 dl grøntsags bouillon
(1 terning+3 dl kogende vand)
1 spsk karry
2 spsk soja
Salt og peber
Koriander
Brød
 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær den i store tern.
  2. Skyl og flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stilken og snit den fint. Pil hvidløg.
  3. Varm olien op i en stor gryde og svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver den). Tilsæt chili, citrongræs, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 3 min. Skyl og tør koriander.
  4. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon og veggie bites til retten og lad simre under låg 7 min. Skær imens æblet i kvarte, fjern kernehus og skær dem i tynde både.
  5. Tilsæt æblerne og lad simre videre 2 min. Lun brødet på brødristeren. 
  6. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt soja og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær den i store tern.
  2. Skyl og flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stilken og snit den fint. Pil hvidløg.
  3. Varm olien op i en stor gryde og svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver den). Tilsæt chili, citrongræs, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 3 min. Skyl og tør koriander.
  4. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon og veggie bites til retten og lad simre under låg 7 min. Skær imens æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær dem i tynde både.
  5. Tilsæt æblerne og lad simre videre 2 min. Lun brødet på brødristeren. 
  6. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt soja og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og skær dem i store tern.
  2. Skyl og flæk chilien, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stilken og snit dem fint. Pil hvidløg.
  3. Varm olien op i en stor gryde og svits karryen (jo længere du svitser jo mildere bliver den). Tilsæt chili, citrongræs, presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 3 min. Skyl og tør koriander.
  4. Kog vand og opløs bouillonterning, tilsæt bouillon og veggie bites til retten og lad simre under låg 7 min. Skær imens æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær dem i tynde både.
  5. Tilsæt æblerne og lad simre videre 2 min. Lun brødet på brødristeren.
  6. Hæld kokosmælk i retten og kog op, tilsæt soja og smag til med salt og peber. Hak koriander og drys dem over og server retten med lunt brød.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu