Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Hakkebøf med sennep og sesam — spidskålsslaw og mos

(baseret på 525 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Mos:
2 bagekartofler
200 g pastinak/persillerod
Hakkebøf:
300 g hakket oksekød
2 tsk sennep
2 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing:
1 dl creme frisk
1 tsk sennep
1 spsk honning
1 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw:
1/4 spidskål
1 æble
125 g vindruer

Ingredienser

Mos
2 bagekartofler
200 g pastinak/persillerod
Hakkebøf
450 g hakket oksekød
2 tsk sennep
2 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
1 dl creme frisk
1 tsk sennep
1 spsk honning
1 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
1/4 spidskål
1 æble
125 g vindruer

Ingredienser

Mos
3 bagekartofler
300 g pastinak/persillerod
Hakkebøf
450 g hakket oksekød
3 tsk sennep
3 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
1½ dl creme frisk 
1½ tsk sennep
1½ spsk honning
1½ spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
½ spidskål 
1½ æble
175 g vindruer

Ingredienser

Mos
3 bagekartofler
300 g pastinak/persillerod
Hakkebøf
600 g hakket oksekød
3 tsk sennep
3 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
1½ dl creme frisk
1½ tsk sennep
1½ spsk honning
1½ spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
½ spidskål
1½ æble
175 g vindruer

Ingredienser

Mos
4 bagekartofler
400 g pastinka/persillerod
Hakkebøf
600 g hakket oksekød
4 tsk sennep
4 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
2 dl creme frisk 
2 tsk sennep
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
½ spidskål
2 æbler
250 g vindruer

Ingredienser

Mos
4 bagekartofler
400 g pastinak/persillerod
Hakkebøf
900 g hakket oksekød
4 tsk sennep
4 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
2 dl creme frisk 
2 tsk sennep
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
½ spidskål
2 æbler
250 g vindruer

Ingredienser

Mos
6 bagekartofler
600 g pastinak/persillerod
Hakkebøf
900 g hakket oksekød
6 tsk sennep
5 tsk sesamfrø
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Dressing
3 dl creme frisk
3 tsk sennep
3 spsk honning
3 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Spidskålsslaw
1 spidskål 
3 æbler
375 g vindruer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  2. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  3. Form 2 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  4. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  5. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  2. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  3. Form 2 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  4. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  5. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
    Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Form 3 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  4. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Form 3 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  4. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Form 4 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  4. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Form 4 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  4. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl pastinak, gem 1/4 til senere. Skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Form 6 hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Rør dressingen sammen, smag til med salt og peber.
  4. Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskål - som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2960 kJ (707 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 22
Kulhydrat 1480 354 50
Fedt 829 198 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu