Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Ovnstegt kylling på rabarber/løgkompot med kartofler — og klassisk agurkesalat

(baseret på 83 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g kyllingeoverlår
200 g rabarber 
1 rødløg
1 spsk balsamicoeddike
2 spsk olie
1 spsk rørsukker
500 g små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum) 
½ agurk
1 spsk rørsukker
1½ spsk eddike
½ spsk vand
Salt og peber

 

Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
200 g rabarber 
1 rødløg
1 spsk balsamicoeddike
2 spsk olie
1 spsk rørsukker
500 g små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum) 
½ agurk
1 spsk rørsukker
1½ spsk eddike
½ spsk vand
Salt og peber


Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
300 g rabarber 
1 rødløg
1½ spsk balsamicoeddike
3 spsk olie
1½ spsk rørsukker
750 g små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum) 
1 agurk
2 spsk rørsukker
2 spsk eddike
3/4 spsk vand
Salt og peber


Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
300 g rabarber
1 rødløg
1½ spsk balsamicoeddike
3 spsk olie
1½ spsk rørsukker
750 g små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum)
1 agurk
2 spsk rørsukker
2 spsk eddike
3/4 spsk vand
Salt og peber


Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
400 g rabarber 
2 rødløg
2 spsk balsamicoeddike
4 spsk olie
2 spsk rørsukker
1 kg små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum) 
1 agurk
2 spsk rørsukker
3 spsk eddike
1 spsk vand
Salt og peber


Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
400 g rabarber
2 rødløg
2 spsk balsamicoeddike
4 spsk olie
2 spsk rørsukker
1 kg små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum)
1 agurk
2 spsk rørsukker
3 spsk eddike
1 spsk vand
Salt og peber


Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
600 g rabarber 
2 rødløg
3 spsk balsamicoeddike
6 spsk olie
3 spsk rørsukker
1,5 kg små kartofler
Krydderurteblanding (persille, mynte, basilikum) 
2 agurker
3 spsk rørsukker
3 spsk eddike
1½ spsk vand
Salt og peber


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker af ca. 5 cm. Er de meget tykke så del dem også på langs.
  2. Pil løg og skær i smalle både. Kom rabarber og løg i et rummeligt ovnfast fad. Pisk olie, balsamico og rørsukker sammen, hæld det over rabarberblandingen og vend rundt.
  3. Kom kyllingen ovenpå rabarberblandingen. Dryp lidt olie, salt og peber på kyllingen og kom fadet i ovnen, ca. 25 min til kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog kartoflerne i en gryde i 10 min. Sluk og lad kartoflerne trække færdige på eftervarmen. Tjek efter 10 min om de er møre (når spidsen af en kniv glider let ind er de færdige).
  5. Skyl agurk, snit i tynde skiver. Pisk eddike, vand og sukker sammen i en skål. Tilsæt agurk og krydr med salt og peber. Vend rundt et par gange inden servering.
  6. Skyl, tør og hak krydderurterne groft. Drys dem over kylling-rabarber fadet inden servering.
  7. Server kylling på rabarber/løgkompot med krydderurter, kogte kartofler og agurkesalat.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Ovnretter Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu