Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

GRILL - Grillede koteletter med sommerlig spidskålssalat

(baseret på 14 kunders bedømmelse)

Ingredienser

½ spidskål
500 g små vaskede kartofler
½ kugle mozzarella
125 g jordbær
Basilikum
Dressing:
1½ spsk hyldeblomstsaft
½ spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
Friskværnet peber
Salt
Dip sauce:
1 spsk pesto genovese
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Kød:
2 Friland svinekoteletter på skaft
Olie og lidt smør
Salt og peber

Ingredienser

3/4 spidskål
750 g små vaskede kartofler
1 kugle mozzarella
200 g jordbær
Basilikum
Dressing:
2 spsk hyldeblomstsaft
3/4 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
Friskværnet peber
Salt
Dip sauce:
1½ spsk pesto genovese
1½ dl creme frisk 9%
Salt og peber
Kød:
3 Friland svinekoteletter på skaft
Olie og lidt smør
Salt og peber

Ingredienser

1 spidskål
1 kg små vaskede kartofler
1 kugle mozzarella
250 g jordbær
Basilikum
Dressing:
3 spsk hyldeblomstsaft
1 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
Friskværnet peber
Salt
Dip sauce:
2 spsk pesto genovese
2 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Kød:
4 Friland svinekoteletter på skaft
Olie og lidt smør
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk salt i ca. 15 minutter. Stik i dem med en skarp kniv for at tjekke om de er møre.
  2. Varm en stor stegepande op til høj varme, tilsæt fedtstof og brun koteletterne 1 minut på hver side, skru ned til medium varme og steg dem 7-8 min. på hver side. De må gerne være let rosa indeni. TIP: Er vejret til det, smider du naturligvis bare kødet på grillen.
  3. Bland ingredienserne til dip saucen og stil på køl til servering.
  4. Snit spidskålen fint. Kom den i en rummelig skål. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i tern. Vask jordbær og tag stilken af, skær dem i kvarte - gem evt. et par stykker til pynt. Bland mozzarella og jordbær i skålen med spidskål.
  5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Fordel den over salaten og vend det rundt. Fordel blade af basilikum over, kværn godt med sort peber over og slut af med et drys salt, gerne havsalt, hvis du har.
  6. Server koteletterne med spidskålssalaten, kartofler og frisk dip sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk salt i ca. 15 minutter. Stik i dem med en skarp kniv for at tjekke om de er møre.
  2. Varm en stor stegepande op til høj varme, tilsæt fedtstof og brun koteletterne 1 minut på hver side, skru ned til medium varme og steg dem 7-8 min. på hver side. De må gerne være let rosa indeni. TIP: Er vejret til det, smider du naturligvis bare kødet på grillen.
  3. Bland ingredienserne til dip saucen og stil på køl til servering.
  4. Snit spidskålen fint. Kom den i en rummelig skål. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i tern. Vask jordbær og tag stilken af, skær dem i kvarte - gem evt. et par stykker til pynt. Bland mozzarella og jordbær i skålen med spidskål.
  5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Fordel den over salaten og vend det rundt. Fordel blade af basilikum over, kværn godt med sort peber over og slut af med et drys salt, gerne havsalt, hvis du har.
  6. Server koteletterne med spidskålssalaten, kartofler og frisk dip sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk salt i ca. 15 minutter. Stik i dem med en skarp kniv for at tjekke om de er møre.
  2. Varm en stor stegepande op til høj varme, tilsæt fedtstof og brun koteletterne 1 minut på hver side, skru ned til medium varme og steg dem 7-8 min. på hver side. De må gerne være let rosa indeni. TIP: Er vejret til det, smider du naturligvis bare kødet på grillen.
  3. Bland ingredienserne til dip saucen og stil på køl til servering.
  4. Snit spidskålen fint. Kom den i en rummelig skål. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i tern. Vask jordbær og tag stilken af, skær dem i kvarte - gem evt. et par stykker til pynt. Bland mozzarella og jordbær i skålen med spidskål.
  5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Fordel den over salaten og vend det rundt. Fordel blade af basilikum over, kværn godt med sort peber over og slut af med et drys salt, gerne havsalt, hvis du har.
  6. Server koteletterne med spidskålssalaten, kartofler og frisk dip sauce.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu