Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Persillerodssuppe med ostebrød

(baseret på 814 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 porre
1-2 bagekartoffel
250 g persillerødder el. pastinakker
1 liter grøntsagsbouillon (2 terninger+1 l vand)
3 timiankviste
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Brød
75 g revet ost
2 timiankviste
½ tsk kommen

Ingredienser

1½ porre
2 bagekartofler
375 g persillerødder el. pastinakker
1½ liter grøntsagsbouillon (3 terninger+1½ l vand)
4 timiankviste
1½ dl creme frisk 9%
Salt og peber
Brød
100 g revet ost
3 timiankviste
3/4 tsk kommen

Ingredienser

2 porrer
2-3 bagekartofler
500 g persillerødder el. pastinakker
2 liter grøntsagsbouillon (4 terninger+2 l vand)
6 timiankviste
2 dl creme frisk 9%
Salt og peber
Brød
140 g revet ost
4 timiankviste
1 tsk kommen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 3 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre.
  4. Tag timiankvistene op af gryde. Blend suppen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
  5. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  6. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 4 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre.
  4. Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
  5. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  6. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og serever dem til suppen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 6 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porrerne grundigt og snit dem i skiver. Skræl kartoflerne og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre.
  4. Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
  5. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  6. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2875 kJ (687 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 575 137 20
Kulhydrat 1639 392 57
Fedt 661 158 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Suppe Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu