Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding

Persillerodssuppe med ostebrød

(baseret på 743 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 porre
1-2 bagekartoffel
Ca. 250 g persillerødder el. pastinakker
1 liter grøntsagsbouillon (2 terninger+1 l vand)
3 timiankviste
1 dl creme fraiche 9%
Salt, peber
Brød
75 g revet ost
2 timiankviste
1/2 tsk kommen

Ingredienser

1½ porre
2 bagekartoffel
Ca. 375 g persillerødder el. pastinakker
1½ liter grøntsagsbouillon (3 terninger+1½ l vand)
4 timiankviste
1½ dl creme fraiche 9%
Salt, peber
Brød
100 g revet ost
3 timiankviste
3/4 tsk kommen

Ingredienser

2 porrer
2 bagekartofler
Ca. 500 g persillerødder el. pastinakker
2 liter grøntsagsbouillon (4 terninger+2 l vand)
6 timiankviste
2 dl creme fraiche 9%
Salt, peber
Brød
140 g revet ost
4 timiankviste
1 tsk kommen

Ingredienser

3 porre
4-5 bagekartoffel
750 g persillerødder el. pastinakker 
3 liter grøntsagsbouillon (6 terninger+3 l vand)
9 timiankviste
2 dl creme fraiche 9%
Salt, peber
Brød
175 g revet ost
6 timiankviste
1½ tsk kommen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 3 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre. Kasser timiankvistene og blend suppen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  5. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 4 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre. Kasser timiankvistene og blend suppen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  5. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og serever dem til suppen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 6 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porrerne grundigt og snit dem i skiver. Skræl kartoflerne og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre. Kasser timiankvistene og blend suppen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  5. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Bring bouillon og 9 timiankviste i kog i en gryde.
  2. Skyl porren grundigt og snit den i skiver. Skræl kartoflen og persillerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til grønsagerne er møre. Kasser timiankvistene og blend suppen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 200°C. Flæk brødet på langs. Drys underdelen med ost, timianblade og kommen og læg ”låg” på.
  5. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet. Skær brødet i lidt mindre stykker og server dem til suppen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2875 kJ (687 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 575 137 20
Kulhydrat 1639 392 57
Fedt 661 158 23

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu