Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Asiatisk laks i fad

(baseret på 8 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g laksefilet uden skind
ca. 20 g galangarod
½ dl østerssauce 
½ lime, saften heraf
1 fed presset hvidløg
Salt og peber
1/4 dl vand
1 forårsløg
½ spidskål 
100 g cherrytomater
Olivenolie
Salt og peber
1 dåse kikærter
Tilbehør
Saltede mandler
Frisk koriander
½ lime skåret i både
Groft brød

Ingredienser

450 g laksefilet uden skind
ca. 30 g galangarod
3/4 dl østerssauce 
3/4 lime, saften heraf
1½ fed presset hvidløg
Salt og peber
½ dl vand
2 forårsløg
½-3/4 spidskål 
150 g cherrytomater
Olivenolie
Salt og peber
1 dåse kikærter
Tilbehør
Saltede mandler
Frisk koriander
3/4 lime skåret i både
Groft brød

Ingredienser

600 g laksefilet uden skind
ca. 40 g galangarod
1 dl østerssauce 
1 lime, saften heraf
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
3/4 dl vand
3 forårsløg
1 spidskål 
200 g cherrytomater
Olivenolie
Salt og peber
2 dåser kikærter
Tilbehør
Saltede mandler
Frisk koriander
1 lime skåret i både
Groft brød

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Pil hvidløgsfed, skræl galanga og riv den på den grove side af rivejernet. TIP: Rul limen før du skærer den over. Så er det lettere at presse saften ud.
  2. Rør revet galanga sammen med østerssauce, limesaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Mariner laksestykkerne i marinaden indtil ovnen er varm.
  3. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 7 cm. Skær spidskål i grove stykker, fjern stokken i midten. Halver tomaterne.
  4. Beklæd et fad med bagepapir, fordel spidskål, forårsløg og tomater i fadet. Dræn kikærterne for vand og bland dem med grøntsagerne. Hæld lidt olivenolie over. Drys med peber og lidt salt.
  5. Læg laksestykkerne ovenpå på blandingen i fadet. Hæld resten af marinaden over laks og grøntsager, kom lidt vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 20 min til laksen er fast og grøntsagerne let møre. Sæt brødet i ovnen de sidste 5 minutter.
  6. Hak de saltede mandler, skyl og pluk koriander. Pynt retten med mandler, koriander og server med lime skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Pil hvidløgsfed, skræl galanga og riv den på den grove side af rivejernet. TIP: Rul limen før du skærer den over. Så er det lettere at presse saften ud.
  2. Rør revet galanga sammen med østerssauce, limesaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Mariner laksestykkerne i marinaden indtil ovnen er varm.
  3. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 7 cm. Skær spidskål i grove stykker, fjern stokken i midten. Halver tomaterne.
  4. Beklæd et fad med bagepapir, fordel spidskål, forårsløg og tomater i fadet. Dræn kikærterne for vand og bland dem med grøntsagerne. Hæld lidt olivenolie over. Drys med peber og lidt salt.
  5. Læg laksestykkerne ovenpå på blandingen i fadet. Hæld resten af marinaden over laks og grøntsager, kom lidt vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 20 min til laksen er fast og grøntsagerne let møre. Sæt brødet i ovnen de sidste 5 minutter.
  6. Hak de saltede mandler, skyl og pluk koriander. Pynt retten med mandler, koriander og server med lime skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Pil hvidløgsfed, skræl galanga og riv den på den grove side af rivejernet. TIP: Rul limen før du skærer den over. Så er det lettere at presse saften ud.
  2. Rør revet galanga sammen med østerssauce, limesaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Mariner laksestykkerne i marinaden indtil ovnen er varm.
  3. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 7 cm. Skær spidskål i grove stykker, fjern stokken i midten. Halver tomaterne.
  4. Beklæd et fad med bagepapir, fordel spidskål, forårsløg og tomater i fadet. Dræn kikærterne for vand og bland dem med grøntsagerne. Hæld lidt olivenolie over. Drys med peber og lidt salt.
  5. Læg laksestykkerne ovenpå på blandingen i fadet. Hæld resten af marinaden over laks og grøntsager, kom lidt vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 20 min til laksen er fast og grøntsagerne let møre. Sæt brødet i ovnen de sidste 5 minutter.
  6. Hak de saltede mandler, skyl og pluk koriander. Pynt retten med mandler, koriander og server med lime skåret i både.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks Ovnretter Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu