Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Bluecheese burger med æble — og sweet potatoes

(baseret på 10 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 
2 burgerboller
275 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
½ rødløg
1 æble
Salat
2 tynde skiver blåskimmelost
1 spsk blåskimmelost
1 dl yoghurt

Ingredienser

450 g hakket oksekød
2 burgerboller
275 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
½ rødløg
1 æble
Salat
2 tynde skiver blåskimmelost
1 spsk blåskimmelost
1 dl yoghurt

Ingredienser

450 g hakket oksekød
3 burgerboller
400 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
3/4 rødløg
1½ æble
Salat
3 tynde skiver blåskimmelost
1½ spsk blåskimmelost
1½ dl yoghurt

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3 burgerboller
400 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
3/4 rødløg
1½ æble
Salat
3 tynde skiver blåskimmelost
1½ spsk blåskimmelost
1½ dl yoghurt

Ingredienser

600 g hakket oksekød
4 burgerboller
550 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
1 rødløg
2 æbler
Salat
4 tynde skiver blåskimmelost
2 spsk blåskimmelost
2 dl yoghurt

Ingredienser

900 g hakket oksekød
4 burgerboller
550 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
1 rødløg
2 æbler
Salat
4 tynde skiver blåskimmelost
2 spsk blåskimmelost
2 dl yoghurt

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
6 burgerboller
800 g søde kartofler
Olie
Salt og peber
2 rødløg
4 æbler
Salat
6 tynde skiver blåskimmelost
3 spsk blåskimmelost
3 dl yoghurt

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 2 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side. 
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 2 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen. 
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 2 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side.
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 2 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen.
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 3 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side.
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 3 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen.
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 3 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side.
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 3 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen.
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 4 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side.
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 4 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen.
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salat. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Form kødet til 6 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side.
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes bagetid.
  6. Skær 6 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen.
  7. Rør yoghurt med blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skræl søde kartofler og skær i skiver. Bland med lidt olivenolie, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i den øvre del af ovnen og bag i 18-20 min.
  3. Pil rødløg og skyl æble, fjern kernehus fra æble. Skær rødløg og æble i tynde skiver. Snit salaten. Læg rødløg, æble og salat på et fad.
  4. Del kødet i 6 portioner, og form det til 6 bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olie op på en pande, og steg kødet 5-6 min. på hver side. 
  5. Del burgerbollerne og rist dem med i ovnen de sidste 5 minutter af kartoflernes bagetid.
    Skær 6 tynde skiver blåskimmelost. Læg en skive på hver bøf lige når den er stegt færdig, og lad osten smelte på bøffen. 
  6. Rør yoghurt med 3 spsk blåskimmelost, smag til med salt og peber. Fyld burgerbollerne med en bluecheesebøf, rødløg, æble og salat. Server med bagte søde kartofler og dip. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3061 kJ (732 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 711 170 23
Kulhydrat 1348 322 44
Fedt 1002 239 33

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu