Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Urtebøffer med lynstegte rødder — og små kartofler

(baseret på 670 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 
½ løg
Timian
Persille
1/4 dl hvedemel
500 g små kartofler
1 spsk smør
Olie
500 g gulerødder
1 rødløg
15 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
½ løg
Timian
Persille
1/4 dl hvedemel
500 g små kartofler
1 spsk smør
Olie
500 g gulerødder
1 rødløg
15 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød
3/4 løg
Timian
Persille
½ dl hvedemel
750 g små kartofler
1½ spsk smør
Olie
750 g gulerødder
1½ rødløg
15 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3/4 løg
Timian
Persille
½ dl hvedemel
750 g små kartofler
1½ spsk smør
Olie
750 g gulerødder
1½ rødløg
15 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
1 løg
Timian
Persille
½ dl hvedemel
1 kg små kartofler
2 spsk smør
Olie
1 kg gulerødder
2-3 rødløg
23 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1 løg
Timian
Persille
½ dl hvedemel
1 kg små kartofler
2 spsk smør
Olie
1 kg gulerødder
2-3 rødløg
23 g valnøddebrud
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
1½ løg
Timian
Persille
½ dl hvedemel
1,2 kg små kartofler
2½ spsk smør
Olie
1½ kg gulerødder
4 rødløg
30 g valnøddebrud
Salt og peber

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 2 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 2 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 3 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 3 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. HHak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 4 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 4 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak persille, gem 2/3 til senere. Hak timian, gem halvdelen til senere. Pil og hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen. Form farsen til 6 bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Skræl gulerødderne, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløg og skær i både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med resten af timianen ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne ved, lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Server grøntsagerne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3056 kJ (730 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 672 161 22
Kulhydrat 1467 351 48
Fedt 917 219 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu