Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Frisk pasta med blomkål og spinat — med gorgonzola

Ingredienser

250 g frisk båndpasta med spinat
¼-½ blomkål
2 forårsløg
Olie
1 spsk pinjekerner
100 g babyspinat
Salt og peber
100 g gorgonzola
½ dl hvidvin
Groft brød





Ingredienser

375 g frisk båndpasta med spinat
½ blomkål
3 forårsløg
Olie
1½ spsk pinjekerner
150 g babyspinat
Salt og peber
150 g gorgonzola
3/4 dl hvidvin
Groft brød





Ingredienser

500 g frisk båndpasta med spinat 
3/4-1 blomkål
4 forårsløg
Olie
2 spsk pinjekerner
200 g babyspinat
Salt og peber
200 g gorgonzola
1 dl hvidvin
Groft brød 





Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Eller brug en brødrister til at lune brødet.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen og kog den efter anvisning på pakken. Gem nogle skefulde kogevand efterfølgende.
  3. Skyl blomkålen og del den i små buketter, halver de største. Rens og snit forårsløgene i 2 cm skiver på skrå. Skyl og tør spinaten.
  4. Steg blomkål i lidt olie 2 min. Kom forårsløg og pinjekerner ved og steg endnu 2 min. Tilsæt spinat og steg til spinaten falder sammen.
  5. Lun brødet i ovnen ca. 6 min.
  6. Tilsæt hvidvin og gorgonzola til grøntsagerne og vend det rundt så osten smelter, gem evt lidt af osten og top med den inden servering. Smag til med peber og salt.
  7. Hæld vandet fra pastaen. Vend pastaen i grønsagerne sammen med nogle skefulde af kogevandet. Fordel i dybe tallerkener og server med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Eller brug en brødrister til at lune brødet.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen og kog den efter anvisning på pakken. Gem nogle skefulde kogevand efterfølgende.
  3. Skyl blomkålen og del den i små buketter, halver de største. Rens og snit forårsløgene i 2 cm skiver på skrå. Skyl og tør spinaten.
  4. Steg blomkål i lidt olie 2 min. Kom forårsløg og pinjekerner ved og steg endnu 2 min. Tilsæt spinat og steg til spinaten falder sammen.
  5. Lun brødet i ovnen ca. 6 min.
  6. Tilsæt hvidvin og gorgonzola til grøntsagerne og vend det rundt så osten smelter, gem evt lidt af osten og top med den inden servering. Smag til med peber og salt.
  7. Hæld vandet fra pastaen. Vend pastaen i grønsagerne sammen med nogle skefulde af kogevandet. Fordel i dybe tallerkener og server med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Eller brug en brødrister til at lune brødet.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen og kog den efter anvisning på pakken. Gem nogle skefulde kogevand efterfølgende.
  3. Skyl blomkålen og del den i små buketter, halver de største. Rens og snit forårsløgene i 2 cm skiver på skrå. Skyl og tør spinaten.
  4. Steg blomkål i lidt olie 2 min. Kom forårsløg og pinjekerner ved og steg endnu 2 min. Tilsæt spinat og steg til spinaten falder sammen.
  5. Lun brødet i ovnen ca. 6 min.
  6. Tilsæt hvidvin og gorgonzola til grøntsagerne og vend det rundt så osten smelter, gem evt lidt af osten og top med den inden servering. Smag til med peber og salt.
  7. Hæld vandet fra pastaen. Vend pastaen i grønsagerne sammen med nogle skefulde af kogevandet. Fordel i dybe tallerkener og server med lunt brød til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3465 kJ (828 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 601 144 17
Kulhydrat 1768 423 51
Fedt 1096 262 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu