Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

GRILL - Mix grill med blandede salater og stegte kartofler

(baseret på 19 kunders bedømmelse)

Ingredienser

½ kg kartofler
Olie
Salt og peber
100 g kalkunbryst
100 g skinketern
100 g grillpølse med hvidløg
1 rødløg
4 træspid
Salat:
50 g salatmix
Kørvel
25 g tørrede tranebær
½ melon 
50 g salatost i tern - chilimarinerede
½ spsk balsamico
1 spsk olie

Ingredienser

750 g kartofler
Olie
Salt og peber
120 g kalkunbryst
120 g skinketern
200 g grillpølse med hvidløg
1 rødløg
6 træspid
Salat:
75 g salatmix
Kørvel
25 g tørrede tranebær
3/4 melon 
75 g salatost i tern - chilimarineret
3/4 spsk balsamico
1½ spsk olie

Ingredienser

1 kg kartofler
Olie
Salt og peber
200 g kalkunbryst
200 g skinketern
200 g grillpølse med hvidløg
2 rødløg
8 træspid
Salat:
100 g salatmix
Kørvel
50 g tørrede tranebær
1 melon 
100 g salatost i tern - chilimarineret
1 spsk balsamico
2 spsk olie

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader varmluft). Læg træspydene i vand.
  2. Halvér kartoflerne. Vend med olie, salt og peber og grill ved indirekte varme i stanniol, ca. 25 min.
  3. Skær kalkun i tern og pølse i skiver. Pil rødløg og skær i mindre både. Tag træspydene op af vandet og sæt skiftevis de forskellige slags kød og rødløg på spidene. Dryp/pensl med olie (TIP: Brug evt. olien fra salatosten) og drys med salt. Grill ved indirekte varme ca. 7-8 min. på hver side. (I ovn skal de have samme tid).
  4. Skyl og tør salat og kørvel. Fjern kerner og skræl fra melonen og skær melonkødet i tern. Vend salat med kørvel, melontern, salatost og tranebær. 
  5. Mix balsamico og olie og hæld det over salaten. Servér salaten med grillspyd og stegte kartofler. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader varmluft). Læg træspydene i vand.
  2. Halvér kartoflerne. Vend med olie, salt og peber og grill ved indirekte varme i stanniol, ca. 25 min.
  3. Skær kalkun i tern og pølse i skiver. Pil rødløg og skær i mindre både. Tag træspydene op af vandet og sæt skiftevis de forskellige slags kød og rødløg på spidene. Dryp/pensl med olie (TIP: Brug evt olien fra salatosten)og drys med salt. Grill ved indirekte varme ca. 7-8 min. på hver side. (I ovn skal de have ca. samme tid).
  4. Skyl og tør salat og kørvel. Fjern kerner og skræl fra melonen og skær melonkødet i tern. Vend salat med kørvel, melontern, salatost og tranebær. 
  5. Mix balsamico og olie og hæld det over salaten. Servér salaten med grillspyd og stegte kartofler. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader varmluft). Læg træspydene i vand.
  2. Halvér kartoflerne. Vend med olie, salt og peber og grill ved indirekte varme i stanniol, ca. 25 min.
  3. Skær kalkun i tern og pølse i skiver. Pil rødløg og skær i mindre både. Tag træspydene op af vandet og sæt skiftevis de forskellige slags kød og rødløg på spidene. Dryp/pensl med olie (TIP: Brug evt. olien fra salatosten)og drys med salt. Grill ved indirekte varme ca. 7-8 min. på hver side.(I ovn skal de have ca. samme tid).
  4. Skyl og tør salat og kørvel. Fjern kerner og skræl fra melonen og skær melonkødet i tern. Vend salat med kørvel, melontern, salatost og tranebær. 
  5. Mix balsamico og olie og hæld det over salaten. Servér salaten med grillspyd og stegte kartofler. 

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med kalkun Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu