Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Misomarinerede wokstrimler med grønt og nudler

(baseret på 71 kunders bedømmelse)

Ingredienser

125 g nudler
300 g oksekød i wokstrimler
Marinade:
1 spsk soja
½ spsk sesamolie
1 spsk miso
½ tsk sambal oelek (chilisauce)

½ savoy eller anden kål
(4 blade + 200 g snittet)
200 g gulerødder
1 peberfrugt
Salt og peber
Misodip:
2 spsk soja
½ spsk miso
½ tsk sambal oelek
1 tsk honning

Ingredienser

175 g nudler
450 g oksekød i wokstrimler
Marinade:
1½ spsk soja
2 tsk sesamolie
1½ spsk miso
3/4 tsk sambal oelek (chilisauce)

½ savoy eller anden kål
(6 blade + 300 gsnittet)
300 g gulerødder
1½ peberfrugt
Salt og peber
Misodip:
3 spsk soja
½ spsk miso
3/4 tsksambal oelek
1½ tsk honning

Ingredienser

250 g nudler
600 g oksekød i wokstrimler
Marinade:
2 spsk soja
1 spsk sesamolie
2 spsk miso
1 tsk sambal oelek (chilisauce)

1 savoy eller anden kål
(8 blade + 400 gsnittet)
400 g gulerødder
2 peberfrugter
Salt og peber
Misodip:
4 spsk soja
1 spsk miso
1 tsk sambal oelek
2 tsk honning 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt ½ tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, miso og sambal oelek. Vend kødet godt rundt i marinaden og lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag kålbladene fra, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder, skær dem i tynde skiver på tværs. Skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær peberfrugt i tynde strimler.
  5. Varm en wokgryde eller dyb pande op ved høj varme, lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  6. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  7. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt ½ tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, miso og sambal oelek. Vend kødet godt rundt i marinaden og lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag kålbladene fra, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder, skær dem i tynde skiver på tværs. Skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær peberfrugt i tynde strimler.
  5. Varm en wokgryde eller dyb pande op ved høj varme, lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  6. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  7. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt 1 tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, miso og sambal oelek. Vend kødet godt rundt i marinaden og lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag kålbladene fra, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder, skær dem i tynde skiver på tværs. Skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær peberfrugt i tynde strimler.
  5. Varm en wokgryde eller dyb pande op ved høj varme, lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  6. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  7. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2636 kJ (630 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 817 195 31
Kulhydrat 1318 315 50
Fedt 501 120 19

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu