Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetHurtig

Misomarinerede økologiske wokstrimler med grønt & nudler

(baseret på 40 kunders bedømmelse)

Ingredienser

125 g nudler
275 g oksekød i wokstrimler
1 spsk soja
½ spsk sesamolie
1 spsk miso
½ tsk chilisauce, sambal oelek
4 kålblade
½ spidskål (eller anden kål)
200 g gulerødder
1 peberfrugt
Salt, peber
Misodip:
2 spsk soja
½ spsk miso
½ tsk chilisauce, sambal oelek
1 tsk honning

Ingredienser

175 g nudler
400 g oksekød i wokstrimler
1½ spsk soja
2 tsk sesamolie
1½ spsk miso
3/4 tsk chilisauce, sambal oelek
6 kålblade
½ spidskål (eller anden kål)
300 g gulerødder
1½ peberfrugt
Salt, peber
Misodip:
3 spsk soja
½ spsk miso
3/4 tsk chilisauce, sambal oelek
1½ tsk honning

Ingredienser

250 g nudler
550 g oksekød i wokstrimler
2 spsk soja
1 spsk sesamolie
2 spsk miso
1 tsk chilisauce, sambal oelek
8 kålblade
1 spidskål (eller anden kål)
400 g gulerødder
2 peberfrugter
Salt, peber
Misodip:
4 spsk soja
1 spsk miso
1 tsk chilisauce, sambal oelek
2 tsk honning

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt ½ tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, 1 spsk miso og chilisauce og vend kødet godt rundt i marinaden. Lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag 4 blade fra kålen, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på tværs.
  5. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i tynde strimler.
  6. Varm en wokgryde eller sauterpande op ved høj varme og lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  7. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  8. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt ½ tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, 1½ spsk miso og chilisauce og vend kødet godt rundt i marinaden. Lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag 6 blade fra kålen, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på tværs.
  5. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i tynde strimler.
  6. Varm en wokgryde eller sauterpande op ved høj varme og lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  7. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  8. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring vand i kog, tilsæt ½ tsk salt og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte og skyl hurtigt med koldt vand.
  2. Bland soja, sesamolie, 2 spsk miso og chilisauce og vend kødet godt rundt i marinaden. Lad det stå til det skal steges.
  3. Skyl kålen. Tag 8 blade fra kålen, tør dem og læg dem på et fad. Snit resten af kålen fint.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver på tværs.
  5. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i tynde strimler.
  6. Varm en wokgryde eller sauterpande op ved høj varme og lynsteg kødet ca. 2 min. Tilsæt grønsagerne og lynsteg endnu 2-3 min. Kom resten af marinaden ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber.
  7. Rør soja, miso og chilisauce sammen og smag til med honning til en misodip.
  8. Fordel nudlerne i kålbladene, kom kød og grønsager hen over. Server straks med misodip til at dryppe over.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2636 kJ (630 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 817 195 31
Kulhydrat 1318 315 50
Fedt 501 120 19

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu