Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vin med historie

V4 - 2017 Plan B, Chardonnay, Argentina

Ingredienser

6 flasker 2016 Plan B, Chardonnay, Argentina

Der er altid et alternativ, en anden mulighed, en ny måde at se tingene på. Lægger det op til, at der her er tale om en vin med ukendte druer, aromaer og smagsnuancer? Nej slet ikke. Det er bare følelsen af det frie valg, og at der er spændende alternativer. Man skal ikke pålægge sig nogen bindinger. Man skal frasige sig alle fordomme. En plan B skal ligge klar. Forandringer holder os unge og friske. Det er budskabet.

Der har sikket været et reklamebureau inde over introduktionen af denne vin. Vi kan kalde det moderne vinlyrik. Det er jo bare ord og endnu en god og velsmagende oversøisk vin. Den er fra Argentina, fra Maipu i Mendoza. Det er et af de områder, der i nyere tid har overrasket mest. Og de vil føre sig frem endnu mere i fremtiden. Signaturdruen er Malbec. Det er primært den der plantes i Mendoza i dag. 

For tredive år siden rev de den op plantede druer der gav et stort udbytte og som kunne drikkes med det samme. Det var det behov hjemmemarkedet havde. Men da man i slutningen af 1900-tallet fornemmede at eksportmarkederne var begyndt at vise interesse for argentinsk vin, og at det først og fremmest var Malbec de spurgte efter, blev druen genplantet. En ny generation af vinmagere viste vejen til den internationale top. Det tiltrak viden fra hele verden. I dag regnes Malbec fra Mendoza som toppen af det man kan nå. I virkeligheden er det en gammel Bordeaux drue. Men den gav kun et tilfredsstillende resultat i meget solrige år. Og dem har man for få af på de kanter. Mendoza kan derimod tilbyde 300 solskinsdage om året og varme nok til at fuldmodne druerne.

Plan B kommer fra en familieejendom der blev grundlagt for 35 år siden. Der hører 100 hektar til vingården. Man vil have tæt kontakt til hele høsten, derfor vil man ikke have mere jord. Man vil konkurrere på kvalitet til fornuftige priser.

Denne vin er lavet på 100% Chardonnay og af de bedste kloner. Den er "armatico og frutado". Fyldig tør med en masse velsmagende komponenter. Der er en delikat balance mellem syre og alkohol kombineret med eksotisk fedme med lidt ananas, mango og banan.

Tilberedning

Tips til servering


Producenten selv anbefaler vinen til grillet kød, fjerkræ og fisk.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu