Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Tandoori stegte rejer med naanbrød — og raita

(baseret på 18 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g black tiger rejer
1 spsk tandoori paste
Olie til stegning
1 snackpeber
1 rødløg
½ peberfrugt 
½ dåse kikærter
Salt og peber
Raita:
½ agurk
½ tsk salt, smag til med peber
1½ dl yoghurt naturel 3,5%
Mynte
Tilbehør:
Naanbrød
2 tsk tandoori paste

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

400 g black tiger rejer
1½ spsk tandoori paste
Olie til stegning
1 snackpeber
1½ rødløg
1 peberfrugt 
3/4 dåse kikærter
Salt og peber
Raita:
3/4 agurk
3/4 tsk salt, smag til med peber
2 - 2½ dl yoghurt naturel 3,5%
Mynte
Tilbehør:
Naanbrød
3 tsk tandoori paste

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

500 g black tiger rejer
2 spsk tandoori paste
Olie til stegning
2 snackpeber
2 rødløg
1 peberfrugt 
1 dåse kikærter
Salt og peber
Raita:
1 agurk
1 tsk salt, smag til med peber
3 dl yoghurt naturel 3,5%
Mynte
Tilbehør:
Naanbrød
4 tsk tandoori paste

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl, tør og skær agurk i små tern, drys med salt og lad dem stå i en skål. Skyl peberfrugterne og skær i tynde strimler. Pil løg og skær i tynde skiver.
  3. Dup agurketernene tørre og rør dem sammen med yoghurt og hakkede mynteblade. Lad det trække mens resten af retten laves færdig og smag til med peber.
  4. Varm lidt olie op i en pande, tilsæt tandoori, rejer, peberfrugt og løg. Steg ved god varme under omrøring i 3 min. Hæld væden fra kikærterne, tilsæt kikærterne og steg endnu 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Smør imens et tyndt lag tandoori paste på den ene side af naanbrødene og varm dem i ovnen på en bageplade med bagepapir 3-4 min.
  6. Anret de stegte rejer og grøntsager på brødene (eller server brødene til) sammen med raita.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl, tør og skær agurk i små tern, drys med salt og lad dem stå i en skål. Skyl peberfrugterne og skær i tynde strimler. Pil løg og skær i tynde skiver.
  3. Dup agurketernene tørre og rør dem sammen med yoghurt og hakkede mynteblade. Lad det trække mens resten af retten laves færdig og smag til med peber.
  4. Varm lidt olie op i en pande, tilsæt tandoori, rejer, peberfrugt og løg. Steg ved god varme under omrøring i 3 min. Hæld væden fra kikærterne, tilsæt kikærterne og steg endnu 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Smør imens et tyndt lag tandoori paste på den ene side af naanbrødene og varm dem i ovnen på en bageplade med bagepapir 3-4 min.
  6. Anret de stegte rejer og grøntsager på brødene (eller server brødene til) sammen med raita.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl, tør og skær agurk i små tern, drys med salt og lad dem stå i en skål. Skyl peberfrugterne og skær i tynde strimler. Pil løg og skær i tynde skiver.
  3. Dup agurketernene tørre og rør dem sammen med yoghurt og hakkede mynteblade. Lad det trække mens resten af retten laves færdig og smag til med peber.
  4. Varm lidt olie op i en pande, tilsæt tandoori, rejer, peberfrugt og løg. Steg ved god varme under omrøring i 3 min. Hæld væden fra kikærterne, tilsæt kikærterne og steg endnu 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Smør imens et tyndt lag tandoori paste på den ene side af naanbrødene og varm dem i ovnen på en bageplade med bagepapir 3-4 min.
  6. Anret de stegte rejer og grøntsager på brødene (eller server brødene til) sammen med raita.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2600 kJ (621 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 702 168 27
Kulhydrat 624 149 24
Fedt 1274 304 49

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu