Svinemørbrad med miso-champignonsauce og kålchips
30
4 dages holdbarhed

Svinemørbrad med miso-champignonsauce og kålchips

Svinemørbrad med en forrygende svampesauce, der har fået et twist med japansk miso pasta og citron. Serveres med fuldkornsspaghetti og kålschips.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Svinemørbrad
300 g
Spaghetti, fuldkorn
200 g
Snittet grønkål
100 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Champignon
250 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Misopasta (Soja)
1 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 756 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ca. 20 min. TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65º. Tag fadet ud af ovnen, dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand og ½ tsk salt over til pastaen. Kog pasta i 10 min.
  3. Vend kålen med sesamfrø og 1½ spsk olie. Bred kålen ud i ét lag på en bageplade med bagepapir og bag det sprødt i ovnen ca. 6-7 min. mens kødet hviler. Hold øje med det, så det ikke bliver sort.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i lidt olie ved god varme til de er gyldne. Opløs bouillon i 1 dl kogende vand og kom det ved svampene. Tilsæt miso og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret.
  5. Vend creme frisk i saucen lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og servér med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.