Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Stegt svinemørbrad med miso-champignonsauce — og kålchips

(baseret på 121 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 svinemørbrad (Ca. 300 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
¼ savoykål
2 tsk sesamfrø
1½ spsk olie
250 g champignon
2 tsk sesamolie
1 spsk miso pasta
1 spsk citronsaft
1 dl bouillon (½ terning+ 1dl kogende vand)
1 dl creme frisk 9%
200 g spaghetti, fuldkorn

Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 450 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
¼ savoykål
2 tsk sesamfrø
1½ spsk olie
250 g champignon
2 tsk sesamolie
1 spsk miso pasta
1 spsk citronsaft
1 dl bouillon (½ terning+ 1 dl kogende vand)
1 dl creme frisk 9%
200 g spaghetti, fuldkorn

Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 450 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
½ savoykål
3 tsk sesamfrø
2½ spsk olie
375 g champignon
2-3 tsk sesamolie
1½ spsk miso pasta
1½ spsk citronsaft
1½ dl bouillon (½ terning+ 1½ dl kogende vand)
1½ dl creme frisk 9%
375 g spaghetti, fuldkorn

Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 600 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
½ savoykål
3 tsk sesamfrø
2½ spsk olie
375 g champignon
2-3 tsk sesamolie
1½ spsk miso pasta
1½ spsk citronsaft
1½ dl bouillon (½ terning+ 1½ dl kogende vand)
1½ dl creme frisk 9%
375 g spaghetti fuldkorn

Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 600 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
½ savoykål
4 tsk sesamfrø
3 spsk olie
500 g champignon
3 tsk sesamolie
2 spsk miso paste
2 spsk citronsaft
2 dl bouillon (1 terning+2 dl kogende vand)
2 dl creme frisk 9%
500 g spaghetti, fuldkorn

Ingredienser

2 svinemørbrad (ialt ca. 900 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
½ savoykål
4 tsk sesamfrø
3 spsk olie
500 g champignon
3 tsk sesamolie
2 spsk miso paste
2 spsk citronsaft
2 dl bouillon (1 terning + 2 dl kogende vand)
2 dl creme frisk 9%
500 g spaghetti, fuldkorn

Ingredienser

2 svinemørbrad ( I alt ca. 900 g)
Olie eller smør til bruning
Salt og peber
1 savoykål
2 spsk sesamfrø
4 spsk olie
750 g champignon
5 tsk sesamolie
3 spsk miso paste
3 spsk citronsaft
3 dl bouillon (1 terning+ 3dl kogende vand)
3 dl creme frisk 9%
750 g spaghetti, fuldkorn

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen, dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering, det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering, det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen, dæk med stanniol og lad den stå og trække, til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen, dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbraden. Læg mørbraden i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern eventuelle sener fra mørbrad. Læg mørbrade i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 200°C ca. 20 min. (TIP: Brug stegetermometer, den er færdig ved 65 grader). Tag fadet ud af ovnen, dæk med stanniol og lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen 9-10 minutter.
  3. Tag bladene af kålen, skyl og tør dem og riv dem i grove stykker. Vend kålen med olie og sesamfrø. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ca. 6-7 min., når kødet er stegt og hviler. De skal ligge i et lag.
  4. Rens imens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem i sesamolie ved god varme til de er gyldne. Tilsæt miso, citronsaft og bouillon og kog 4 min. til saucen er en anelse reduceret. Vend creme frisk i lige inden servering. Det må ikke koge, men skal lige varmes igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Skær kødet i skiver og server med sprød kål, spaghetti og lækker sauce.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3431 kJ (820 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 858 205 25
Kulhydrat 1544 369 45
Fedt 1029 246 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu