Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Frisk fettucine med rosmarinstegt græskar — mozzarella og sprød pancetta

(baseret på 27 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g frisk pasta fettucine
75 g pancetta i tern
250 g græskar
2 fed / 2/3 solo hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
1 dl madlavningsfløde
1 dl kogevand fra pastaen
125 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

200 g frisk pasta fettucine
120 g pancetta i tern
250 g græskar
2 fed / 2/3 solo hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
1 dl madlavningsfløde
1 dl kogevand fra pastaen
125 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

300 g frisk pasta fettucine
120 g pancetta i tern
375 g græskar
3 fed / 1 solo hvidløg
1-2 kviste frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
1½ dl madlavningsfløde
1½ dl kogevand fra pastaen
125 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

300 g frisk pasta fettucine
150 g pancetta i tern
375 g græskar
3 fed / 1 solo hvidløg
1-2 kviste frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
1½ dl madlavningsfløde
1½ dl kogevand fra pastaen
125 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

400 g frisk pasta fettucine
150 g pancetta i tern
500 g græskar
4 fed / 1 1/3 solo hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
2 dl madlavningsfløde
2 dl koge vand fra pastaen
185 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

400 g frisk pasta fettucine
250 g pancetta i tern
500 g græskar
4 fed / 1 1/3 solo hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
2 dl madlavningsfløde
2 dl kogevand fra pastaen
185 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Ingredienser

600 g frisk pasta fettucine
250 g pancetta i tern
750 g græskar
6 fed / 2 solo hvidløg
3 kviste frisk rosmarin
Olie til stegning
Salt og peber
2½ dl madlavningsfløde
2½ dl koge vand fra pastaen
250 g frisk mozzarella
Bredbladet persille




Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 1 dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen og varm det godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 1 dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen og varm det godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt vand over, tilsæt ½ tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid. (HUSK at tage 1 ½ dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen, varm godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 1½ dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen og varm det godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt vand over, tilsæt 1 tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid. (HUSK at tage 2 dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen, varm godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt 1 tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 2 dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen og varm det godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Sæt vand over, tilsæt 1½ tsk salt når det koger og kog pastaen al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 2½ dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Varm imens olie op på en pande. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme og læg det på et stykke køkkenrulle.
  3. Skræl græskar, halver det og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær kødet i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. Skyl og hak persille groft.
  5. Varm olie op i en dyb pande eller gryde og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og kogevand fra pastaen, varm godt igennem.
  6. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2420 kJ (578 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 508 121 21
Kulhydrat 1065 255 44
Fedt 847 202 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu