Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Flanksteak med bagte rødder — og sød kartoffelcreme

(baseret på 179 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
1 tsk paprika
2 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
300 g søde kartofler
1½-2 dl bouillon (½ terning+2 dl kogende vand)
1 tsk paprika
1 knsp spidskommen
Ristede kikærter:
½ ds kikærter
1 tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
1 tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
300 g flanksteak
1 kvist rosmarin

Ingredienser

500 g rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
1 tsk paprika
2 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
300 g søde kartofler
1½-2 dl bouillon (½ terning+2 dl kogende vand)
1 tsk paprika
1 knsp spidskommen
Ristede kikærter:
½ ds kikærter
1 tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
1 tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
450 g flanksteak
1 kvist rosmarin

Ingredienser

750 g rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
1½ tsk paprika
3 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
450 g søde kartofler
3 dl bouillon (1 terning+3 dl kogende vand)
1½ tsk paprika
½ tsk spidskommen
Ristede kikærter:
3/4 ds kikærter
1 tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
1½ tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
450 g flanksteak
1 kvist rosmarin
Olie til stegning

Ingredienser

750 g rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
1½ tsk paprika
3 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
450 g søde kartofler
3 dl bouillon (1 terning+3 dl kogende vand)
1½ tsk paprika
½ tsk spidskommen
Ristede kikærter:
3/4 ds kikærter
1 tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
1½ tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
600 g flanksteak
1 kvist rosmarin
Olie til stegning

Ingredienser

1 kg rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
2 tsk paprika
3 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
600 g søde kartofler
4 dl bouillon (1 terning+4 dl kogende vand)
2 tsk paprika
3/4 tsk spidskommen
Ristede kikærter:
1 ds kikærter
1½ tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
2 tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
600 g flanksteak
2 kviste rosmarin
Olie til stegning
 

Ingredienser

1 kg rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
2 tsk paprika
3 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
600 g søde kartofler
4 dl bouillon (1 terning+4 dl kogende vand)
2 tsk paprika
3/4 tsk spidskommen
Ristede kikærter:
1 ds kikærter
1½ tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
2 tsk paprika
Flanksteak:
900 g flanksteak
2 kviste rosmarin
Olie til stegning
 

Ingredienser

1,2 kg rødder (gulerødder/pastinak/persillerod)
3 tsk paprika
6 kviste rosmarin
Olie
Sød kartoffelcreme:
900 g søde kartofler
6 dl bouillon (2 terninger+6 dl kogende vand)
3 tsk paprika
3/4 tsk spidskommen
Ristede kikærter:
1½ ds kikærter
1½ tsk spidskommen (brug lidt til cremen)
3 tsk paprika
Olie til stegning
Flanksteak:
900 g flanksteak
2 kvist rosmarin

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika og spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C i 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika, spidskommen, salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C i 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika, resten af spidskommen og lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C i 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika, resten af spidskommen og lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C i 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika, resten af spidskommen og lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C i 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika, resten af spidskommen og lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med salt, peber, paprika og rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min.
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog vand til bouillonen.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med paprika, spidskommen, salt og peber.
  4. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærterne i olien ved høj varme sammen med paprika og spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af.
  5. Krydr kødet med resten af rosmarinen, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs.
  6. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2497 kJ (597 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 749 179 30
Kulhydrat 1224 293 49
Fedt 524 125 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu