Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FamilieRet

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

(baseret på 175 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
1 løg
½ blomkålshoved
1½ spsk karry
1 spsk tomatpure
1 lille eller ½ stor dåse kokosmælk
¼ dl vand
40 g baby spinat
Salt, peber
2 spsk kokosflager
2 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
1 løg
½ blomkålshoved
1½ spsk karry
1 spsk tomatpure
1 lille eller ½ stor dåse kokosmælk
¼ dl vand
40 g baby spinat
Salt, peber
2 spsk kokosflager
2 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
1 løg
3/4 blomkålshoved
2 spsk karry
1½ spsk tomatpure
3/4 dåse kokosmælk
½ dl vand
50 g baby spinat
Salt, peber
3 spsk kokosflager
3 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
1 løg
3/4 blomkålshoved
2 spsk karry
1½ spsk tomatpure
3/4 dåse kokosmælk
½ dl vand
50 g baby spinat
Salt, peber
3 spsk kokosflager
3 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
2 løg
1 blomkålshoved
3 spsk karry
2 spsk tomatpure
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
75 g baby spinat
Salt, peber
4 spsk kokosflager
4 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
2 løg
1 blomkålshoved
3 spsk karry
2 spsk tomatpure
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
75 g baby spinat
Salt, peber
4 spsk kokosflager
4 dl fuldkorns basmatiris

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
3 løg
1 blomkålshoved
4 spsk karry
3 spsk tomatpure
1½ dåse kokosmælk
1 dl vand
100 g baby spinat
Salt, peber
6 spsk kokosflager
6 dl fuldkorns basmatiris

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2.  Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 1 l. vand tilsat 1 tsk salt, bring i kog og kog 20 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl og tør blomkål og del i buketter. Skær derefter buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingestykkerne i olien, tilsæt løg og karry og brun endnu et par minutter. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand ved og lad det koge 5 min. Krydr med salt og peber. Du kan tilsætte mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør imens spinaten. Tilsæt den lige inden servering og vend det rundt til det falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3000 kJ (717 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 810 194 27
Kulhydrat 1290 308 43
Fedt 900 215 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu