Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetEksotisk

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

(baseret på 262 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
Olie
1 løg
½ blomkål
1½ spsk karry
1 spsk tomatpure
1 lille dåse kokosmælk
¼ dl vand
40 g baby spinat
Salt og peber
2 spsk kokosflager
2 dl brune basmatiris

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Olie 
1 løg
½ blomkål
1½ spsk karry
1 spsk tomatpure
1 lille dåse kokosmælk
¼ dl vand
40 g baby spinat
Salt og peber
2 spsk kokosflager
2 dl brune basmatiris

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Olie 
1 løg
3/4 blomkål
2 spsk karry
1½ spsk tomatpure
3/4 dåse kokosmælk
½ dl vand
60 g baby spinat
Salt og peber
3 spsk kokosflager
3 dl brune basmatiris

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Olie 
1 løg
3/4 blomkål
2 spsk karry
1½ spsk tomatpure
3/4 dåse kokosmælk
½ dl vand
60 g baby spinat
Salt og peber
3 spsk kokosflager
3 dl brune basmatiris

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Olie
2 løg
1 blomkål
3 spsk karry
2 spsk tomatpure
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
75 g baby spinat
Salt og peber
4 spsk kokosflager
4 dl brune basmatiris

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Olie 
2 løg
1 blomkål
3 spsk karry
2 spsk tomatpure
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
75 g baby spinat
Salt og peber
4 spsk kokosflager
4 dl brune basmatiris

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Olie 
3 løg
1 blomkål
4 spsk karry
3 spsk tomatpure
1½ dåse kokosmælk
1 dl vand
125 g baby spinat
Salt og peber
6 spsk kokosflager
6 dl brune basmatiris

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt ris over i 1 l vand tilsat 1 tsk salt, bring i kog og kog 20 min., sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
  4. Kom tomatpure, kokosmælk og vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
  5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3000 kJ (717 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 810 194 27
Kulhydrat 1290 308 43
Fedt 900 215 30

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu