Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Laks med lynstegte grøntsager — og bulgur

(baseret på 580 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl bulgur
2 laksefileter (ca. 275 g)
3 stilke bladselleri
1 rødløg
1 peberfrugt
1 spsk olie - gerne olivenolie
1 limefrugt
Brød

Ingredienser

2 dl bulgur
3 laksefileter (ca. 415 g)
3 stilke bladselleri
1 rødløg
1 peberfrugt
1 spsk olie - gerne olivenolie
1 limefrugt
Brød

Ingredienser

3 dl bulgur
3 laksefileter (ca. 415 g)
4 stilke bladselleri
1 rødløg
1 peberfrugt
1½ spsk olie - gerne olivenolie
1 limefrugt
Brød

Ingredienser

3 dl bulgur
4 laksefileter (ca. 550 g)
4 stilke bladselleri
1 rødløg
1 peberfrugt
1½ spsk olie - gerne olivenolie
1 limefrugt
Brød

Ingredienser

4 dl bulgur
4 laksefileter (ca. 550 g)
6 stilke bladselleri
2 rødløg
2 peberfrugter
1 spsk olie - gerne olivenolie
2 limefrugter
Brød

Ingredienser

4 dl bulgur
6 laksefileter (ca. 830 g)
6 stilke bladselleri
2 rødløg
2 peberfrugter
1 spsk olie - gerne olivenolie
2 limefrugter
Brød

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 4 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå. Pil løget og skær det i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugten i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 4 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå.Pil løget og skær det i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugten i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 6 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå.Pil løget og skær det i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugten i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 6 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå.Pil løget og skær det i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugten i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 8 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér en limefrugt og skær den derpå i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå. Pil løget og skær i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugterne i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bulguren og kom den i en gryde med 8 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
2. Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min. Sæt brødet med i ovnen de sidste 5-6 min.
4. Skær bladselleri i skiver på skrå.Pil løget og skær det i tynde både. Fjern kerner og skær peberfrugten i strimler.
5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3000 kJ (717 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 660 158 22
Kulhydrat 1590 380 53
Fedt 750 179 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu